Fotografija: Stravičan prizor nakon prometne nesreće na bjelovarskoj obilaznici u kojoj su poginule dvije osobe/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX
Galerija
Stravičan prizor nakon prometne nesreće na bjelovarskoj obilaznici u kojoj su poginule dvije osobe/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX

U sudaru na bjelovarskoj obilaznici poginuli prvi susjedi i dobri prijatelji

Vozaču je najvjerojatnije prije samog sudara pozlilo, pa je vozilom vrludao po cesti i zabio se u kamion, no tu nam informaciju u PU bjelovarsko-bilogorskoj nisu mogli potvrditi budući da očevid još nije gotovBJELOVAR – U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 7.35 sati ujutro na sjevernoj bjelovarskoj obilaznici, poginule su dvije osobe.

Prema prvim policijskim informacijama, sudarili su se teretni kamion i osobno vozilo u kojem su na mjestu nesreće smrtno su stradale dvije osobe.

Promet obustavljen

Očevid je u tijeku, a njime rukovodi zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, potvrđeno nam je iz PU bjelovarsko – bilogorske. Sve ostale informacije bit će poznate nakon završetka očevida.

Kamion je nakon sudara sletio s ceste/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX
Kamion je nakon sudara sletio s ceste/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX

Promet je na tom dijelu prometnice bio zatvoren i odvijao se obilaznim pravcima (Letičani, ulica Petra Biškupa-Vene).

Nakon što su vatrogasci izvukli poginule iz potpuno smrskanog auta, njihova su tijela prevezena na Odjel patologije bjelovarske Opće bolnice na obdukciju.

Neslužbeno doznajemo da su poginuli 72-godišnji P. J. i njegova prva susjeda i prijateljica N. R. (50). iz Bjelovara.

Žalio se da mu nije dobro

Vozaču je najvjerojatnije prije samog sudara pozlilo, pa je vozilom vrludao po cesti, no tu nam informaciju u PU bjelovarsko-bilogorskoj nisu mogli potvrditi budući da očevid još nije gotov.

U sudaru su poginuli prvi susjedi/Foto: Deni Marčinković
U sudaru su poginuli prvi susjedi/Foto: Deni Marčinković

- Još sam u šoku. Bila sam u Kauflandu kad me je nazvala prijateljica i javila mi da su nam poginuli susjedi. Znam da se jučer cijepio protiv korone, ali se i prije toga žalio da mu nije dobro. Njih dvoje su bili prvi susjedi i prijatelji. Žena mu je umrla davno, kćer mu živi u Zagrebu, a sin u Bjelovaru - ispričala nam je jedna susjeda poginulih.