Fotografija: Nesreća se dogodila u subotu oko 14 sati poslije skretanja za Brestovac u smjeru Daruvara/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)
Nesreća se dogodila u subotu oko 14 sati poslije skretanja za Brestovac u smjeru Daruvara/Foto: Željko Hajdinjak/CROPIX (ilustracija)

Obitelj iz Daruvara automobilom sletjela s ceste u Dežanovcu

Majka je prošla bez ozljeda, a sin i kćer su, srećom, lakše ozlijeđeni. Vozilom Hitne medicinske pomoći iz Daruvara prevezeni su u pakračku Opću bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoćDvije su osobe lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 sati u Dežanovcu.

Kako doznajemo od načelnika daruvarske policijske postaje Dalibora Čajse, osobni automobil je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste nedaleko od skretanja za Brestovac. 

Vozač nije bio pijan

- U nesreći su dvije osobe lakše ozlijeđene, a jedna je prošla bez ozljeda - rekao nam je načelnik Dalibor Čajsa.

Neslužbeno doznajemo da su u vozilu bili majka, kćer i sin koji je upravljao automobilom. Majka je prošla bez ozljeda, a kćer i sin su zadobili lake tjelesne ozljede. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Na mjesto događaja pozvana je ekipa Hitne medicinske pomoći iz Daruvara koja je ozlijeđene prevezela u pakračku Opću bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć.