Fotografija: Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)
Foto: Goran Mehkek/CROPIX (ilustracija)

Detalji nesreće u Lugu: "Vozač se nije zaustavio na pružnom prijelazu i zabio se u vlak"

Na mjesto događaja izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da osobe iz automobila nisu ozlijeđenePolicija se oglasila o nesreći koja se dogodila u srijedu oko 21.20 sati na pružnom prijelazu u Lugu.

Prema službenom policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada 35-godišnji vozač osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio vozilo i uvjerio se da može sigurno prijeći.

Vozaču naplatili kaznu

- Prednjim dijelom vozila udario je u prednji bočni dio vlaka koji je prometovao na relaciji Zagreb-Virovitica. Uslijed udara automobil je odbačen i zaustavio se je na kolniku. U trenutku nesreće u automobilu su se uz vozača nalazile dvije osobe. Na mjesto događaja izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći koji su utvrdili da osobe iz automobila nisu ozlijeđene - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i napominju kako je 35-godišnjem vozaču automobila na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!