Fotografija: Policija je na mjestu nesreće/Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)
Policija je na mjestu nesreće/Foto: Srđan Vrančić/CROPIX (ilustracija)

ČUDOM PREŽIVJELA Pijana žena se u ranu zoru autom zabila u putnički vlak

Nije propustila putnički vlak koji je prometovao na relaciji Virovitica-Zagreb te je prednjim dijelom auta udarila u lijevu bočnu stranu vlaka, kažu u policijiSamo pukom srećom nitko nije stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 5.45 sati na pružnom prijelazu u Bjelovaru.

Prema priopćenju koje je danas objavila PU bjelovarsko-bilogorska, 30-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola upravljala osobnim automobilom, bjelovarskih registarskih oznaka, Ulicom Put žrtvama u Lugu.

- Dolaskom do željezničke pruge na prijelazu na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa niti uređaja za davanje znakova, nije propustila putnički vlak koji je prometovao na relaciji Virovitica-Zagreb. Prednji dio osobnog automobila udario je u lijevu bočnu stranu vlaka - kažu u policiji i dodaju kako je u nesreći nastala materijalna šteta na automobilu i vlaku, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

- Protiv 30-godišnjakinje slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 138. stavka 1. uz primjenu članka 293. stavka 1. i članka 199. stavka 6. Zakona o sigurnosti prometa na cestama - napominju u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!