Fotografija: Foto: Tom Dubravec/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Tom Dubravec/CROPIX (Ilustracija)

Daruvarčanin (18) operirao na pakračkom području:" Ukrao kotao za rakiju, motornu pilu i bicikl"

Utvrđeno je i da je 18-godišnjak zajedno s 34- godišnjim muškarcem iz Daruvara u ulici Krndija u Pakracu ukrao alat iz radionice koja se duže vrijeme ne koristiPolicijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim mladićem s područja Daruvara kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 27. do 30. svibnja 2022. u mjestu Veliki Banovac, provalio u dvorišni objekt i ukrao bakreni kotao za rakiju u vlasništvu 80- godišnjakinje.Također je utvrđeno da je počinio i tri kaznena djela krađe.

Našao i kompanjona

- Naime, 18-godišnjak je u razdoblju 9./10. lipnja 2022. ispred trgovine u ulici Krndija u Pakracu ukrao bicikl marke „Cube“ u vlasništvu 31-godišnjaka. Nadalje, u razdoblju od 23. do 25. rujna 2022. u mjestu Šeovica je iz nezaključanog metalnog kontejnera ukrao je motornu pilu u vlasništvu 55-godišnjakinje - priopćili su iz PU požeško-slavonske dodajući kako je daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 18-godišnjak zajedno s 34- godišnjim muškarcem s područja Daruvara u razdoblju od 1. svibnja do 1. listopada 2022. u ulici Krndija u Pakracu iz radionice koja se duže vrijeme ne koristi ukrao alat u vlasništvu 46-godišnjakinje i 47-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave.