Fotografija: Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (ilustracija)

CIRKUS Četvorica mladih i jedan stariji prvo su se napili u dvorištu pa posvađali i u ponoć potukli

Do dolaska policije 27-godišnjak i 47-godišnjak su otišli, a 21-godišnjak, 25-godišnjak i 26-godišnjak su privedeni. Alkotestiranje je pokazalo da su bili pod utjecajem alkohola."Veselo" je bilo jučer u Narti nešto prije ponoći. Naime, prema izvještaju Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske, u utorak oko 23.55 sati u dvorištu obiteljske kuće došlo je do narušavanja javnog reda i mira. 

Naime, mladići stari 21, 25, 26 i 27 godina te jedan srednjovječni muškarac star 42 godine prvo su počeli vikati jedni na druge. Nakon svađe, 21-godišnjak i 27-godišnjak potukli su se sa starijim muškarcem (42). Zatim su se u tučnjavu umiješali 25-godišnjak i 26-godišnjak koji su krenuli tući 21-godišnjaka.

U međuvremenu je netko pozvao policiju, a do njihova dolaska 27-godišnjak i 42-godišnjak (dakle, dvojica koja su se međusobno tukla) udaljili su se s mjesta događaja, dok su 21-godišnjak, 25-godišnjak i 26-godišnjak privedeni u prostorije policije gdje je alkotestiranjem utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola.

Protiv svih sudionika događaja zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.