Fotografija: Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (ilustracija)
Foto: Denis Jerkovic/CROPIX (ilustracija)

Opalio ga autodizalicom po glavi, a ovaj njega biljarskim štapom

Dok su se njih dvojica mlatili autodizalicom i biljarskim štapom, 44-godišnja žena opalila je šamar 35-godišnjakinjiNa parkiralištu ispred trgovine u Garešničkom Brestovcu u petak oko 21. 50 sati došlo je do sukoba između dvije žene i dva muškarca.

Kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, u  petak 9. rujna oko 21.50 sati na parkiralištu ispred trgovine u Brestovačkoj ulici u Garešničkom Brestovcu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od 32-godišnjaka i 35-godišnjakinje s jedne strane te 29-godišnjaka i 44-godišnjakinje s druge strane.

Lakše ozlijeđen

- Vikali su i galamili jedni na druge nakon čega je 29-godišnjak metalnom auto dizalicom udario više puta po glavi 32-godišnjaka, dok je 32-godišnjak biljarskim štapom udario 29-godišnjaka po leđima. Za to vrijeme je 44-godišnjakinja udarila šamar 35-godišnjakinji - kažu u policiji i dodaju kako je 32-godišnjak lakše ozlijeđen.

Osim toga, budući da je 29-godišnjak prijetio 32-godišnjaku, a 44-godišnjakinja zaprijetila 35-godišnjakinji, 32-godišnji muškarac i 35-godišnja žena upoznati su o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Prijetnja“.

Kaznene prijave

- Protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Prijetnja“ iz članka 139. stavka 2. i „Teška tjelesna ozljeda“ iz članka 118. stavka 1. u vezi članka 34. (pokušaj) Kaznenog zakona nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru - poručuju iz policije.

Isto tako, protiv 32-godišnjaka i 44-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.