Fotografija: Zbog radova kod Veteranskog centra zapadni dio grada od željezničke pruge neće imati vode/Foto: Grad Daruvar, Unsplash
Zbog radova kod Veteranskog centra zapadni dio grada od željezničke pruge neće imati vode/Foto: Grad Daruvar, Unsplash

Zbog radova na Veteranskom centru velik dio Daruvara poslijepodne ostaje bez vode

U Darkom vodoopskrbi i odvodnji kažu da bi radovi trebali trajati četiri sata te se zahvaljuju potrošačima na razumijevanju i strpljenjuDarkom vodoopskrba i odvodnja d.o.o poslala je obavijest o radovima zbog kojih će dio grada četiri sata biti bez opskrbe pitkom vodom. Obavijest prenosimo u cijelosti: 

"Darkom vodoopskrba i odvodnja d.o.o. obavještava cijenjene potrošače da zbog radova na sustavu javne vodoopskrbe (spoj cjevovoda za veteranski centar Daruvar) danas 14. 9. 2022. doći do prekida isporuke vodom za zapadni dio grada od željezničke pruge. Radovi će se odvijati u vremenu od 16:00-20:00 sati. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju", stoji u obavijesti Darkom vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. 

Prema informacijama koje smo dobili iz tvrtke, vode neće imati sve ulice zapadno od željezničke pruge. Dakle, na potezu od sjevera prema jugu, bez vode ostaju naselja od Ljudevit Sela, do Doljana.