Fotografija: Foto: Prometne zgode i nezgode/screenshot
Galerija
Foto: Prometne zgode i nezgode/screenshot

KAKAV "MAJSTOR" U Daruvaru prvo krivudao pa se na semaforu potpuno pogubio...

Vozač crne Škode u večernjim je satima snimljen kako izvodi više nego zanimljiv manevar tijekom kojeg je potpuno pomiješao značenje signalizacije na križanjuNa Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanula je zanimljiva snimka koja je prije par dana nastala tijekom noći u Jelačićevoj ulici, inače glavnoj koja prolazi kroz Daruvar. 

Naime, vozač jednog automobila primijetio je ispred sebe crnu Škodu koja se, kako je napisao, krivudavo kretala po cesti Jelačićevom ulicom iz smjera Zagreba prema centru. Vozač je pretpostavio da Škodom upravlja netko tko se malo previše razveselio tu večer pa je uključio mobitel i krenuo snimati.

Foto: Prometne zgode i nezgode/screenshot
Foto: Prometne zgode i nezgode/screenshot

I kada je Škoda došla do križanja Jelačićeve i Gajeve ulice, na semaforu je bilo upaljeno zeleno svjetlo. No, vozač Škode nije nastavio voziti nego je uredno stao prije pješačkog prijelaza. I tako je, dok je gorjelo zeleno svjetlo, strpljivo čekao promjenu signalizacije. A kada se upalilo crveno, vozač Škode je to očito shvatio kao znak da treba krenuti pa je lagano stisnuo gas i skrenuo lijevo u Gajevu. 

Ima li uopće smisla reći da kod skretanja nije uključio desni žmigavac? :)  

POGLEDAJTE VIDEO: