Fotografija: Foto: Čitatelj
Galerija
Foto: Čitatelj

FOTO Četvorica mladića iz Daruvara čudom preživjela nesreću, auto je potpuno uništen

Jedan od putnika ima prijelom potkoljenice, a ostali su, srećoom, samo lakše ozlijeđeni...Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se danas oko 6 sati ujutro dogodila u Pakranima.

Kako doznajemo, do nesreće je došlo u mjestu Pakrani kada je 33-godišnji vozač osobnog automobila, koji se kretao iz smjera Bijele prema Markovcu, prednjim desnim kotačem zahvatio desnu bankinu i sletio u jarak.

Završio na krovu

Vozilo se prevrnulo na lijevu bočnu stranu, ali se nastavilo kretati i prevrtati sve do udara u obližnje stablo. Auto se nakon toga zarotirao i okrenuo na krov. U vozilu su se nalazila četiri mladića s područja Daruvara, koja su vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći prevezena u pakračku bolnicu.

Prema riječima načelnika daruvarske policije Dalibora Čajse, jedan od putnika ima prijelom potkoljenice, a ostali su lakše ozlijeđeni.

Jedan teško ozlijeđen

- Vozač u dobi od 33 godine bio je pod utjecajem alkohola, izmjereno mu je 0,90 promila. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće  - rekao nam je načelnik Dalibor Čajsa.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan. Vozilo je od okretanja i udaranja gotovo potpuno uništeno. 

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj