Fotografija: Foto: MojPortal.hr, CROPIX
Galerija
Foto: MojPortal.hr, CROPIX

Zbog problema s plinom sutra sve daruvarske škole imaju online nastavu, vrtići rade normalno

Distributeru smo izrazili svoje nezadovoljstvo. Naravno da sustav treba održavati, međutim mišljenja smo da se mogao izabrati i bolji trenutak, a ne za vrijeme sezone grijanja, kaže Lneniček- Sve škole na području Daruvara, kako osnovne tako i srednje, zbog problema s plinom sutra će imati online nastavu, potvrdio je daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček.

Prvi čovjek Daruvara dodao je i to da će vrtići raditi normalno, jer u svim prostorijama imaju klima uređaje, koje će sutra poslužiti kao alternativno rješenje za grijanje.

Podsjetimo, Građani Daruvara će u utorak, 13. prosinca, deset sati biti bez opskrbe plinom. Kako su naveli iz HEP Plina, poteškoće s isporukom prirodnog plina osjetit će se zbog strojarskih radova na transportnom sustavu, o čemu smo već pisali OVDJE.

Sporan tajming za održavanje sustava

Da stvar bude gora, prema informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda, sutra se na području Daruvara očekuju temperature od -6 do 1 stupnja.

Recimo i to da su u Gradu Daruvaru u najmanju ruku nezadovoljni ovakvom situacijom.

Damir Lneniček distributeru je i službenim putem izrazio nezdovoljstvo ovakvom odlukom/ Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr
Damir Lneniček distributeru je i službenim putem izrazio nezdovoljstvo ovakvom odlukom/ Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

- Distributeru smo i službenim putem izrazili svoje nezadovoljstvo. Naravno da sustav treba održavati, tu nema dvojbi, međutim mišljenja smo da se mogao izabrati i bolji trenutak, a ne za vrijeme sezone grijanja. Sada je tako kako je, ali iskreno se nadamo da se ovakve situacije više neće ponavljati, zaključio je gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!