Fotografija: Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr

Vuković: U ponudi najboljih čeških turističkih agencija od sada se nalaze i Daruvarske toplice"

Česi će se u Daruvaru osjećati kao doma, a posebno smo naglasili da velika većina naših zaposlenika govori češki jezik, pa ni to neće predstavljati problem, zaključio je Ratko Vuković- Daruvarske toplice ovih dana našle su se u ponudi najboljih čeških turističkih agencija, potvrdio nam je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

Postignuta suradnja rezultat je prošlotjednog trodnevnog boravka predstavnika Toplica u Češkoj.

Prodaju isključivo RH

- Imali smo ciljane sastanke s češkim turističkim agencijama i to prvenstveno onima koje isključivo rade Republiku Hrvatsku. Jedna od tih je i Vitkovice tour, najjača agencija koja u Češkoj prodaje aranžmane za našu zemlju, a ta suradnja posebno me veseli. Budući da je razvoj kontinentalnog turizma postao trend, a jednako tako Česi više ne idu na godišnji odmor isključivo sedam dana na Jadran, nego žele vidjeti i nešto drugo, ideja je da im mi postanemo usputna stanica za more, pojasnio je Vuković.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Daruvarske toplice
Daruvarske toplice

Da ova priča itekako ima potencijala potvrđuje i činjenica da se toplice već nalaze u njihovoj ponudi, što možete vidjeti OVDJE.

Većina zaposlenika govori češki

- Prve rezultate vidjet ćemo u kolovozu ili rujnu, ali samo da jedan turist dođe u Daruvarske toplice, već smo napravili posao. U ovoj priči pomogao nam je saborski zastupnik Vladimir Bilek, koji je dogovorio sastanke u Pragu i Brnu. Nadalje, u Brnu smo imali sastanke i sa županijskim i gradskim tvrtkama, kojima su nudili određene programe, poput team buildinga, a te povratne informacije tek očekujemo. Također, moram se zahvaliti i voditeljici prodaje i marketinga Meliti Bartoš, koja je doista imala lijepe prezentacije, naglasio je ravnatelj Toplica.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: MojPortal.hr
Foto: MojPortal.hr
Restoran Terasa u Daruvaru/Foto: Daruvarske toplice
Restoran Terasa u Daruvaru/Foto: Daruvarske toplice

Dodao je i to da optimizam za uspješnu suradnju temelji i na činjenici da je češka zajednica u Daruvaru iznimno jaka.

- Česi će se u Daruvaru osjećati kao doma, a posebno smo naglasiti da velika većina naših zaposlenika govori češki jezik, pa ni to neće predstavljati problem, zaključio je Ratko Vuković dodavši da suradnja vremenski nije ograničena.