Fotografija: Zdravko i Višnaj Pevec ponovn otvaraju trgovinu pod imenom Pevec/Foto: Ž. Puhovski/CROPIX, Pevec
Galerija
Zdravko i Višnaj Pevec ponovn otvaraju trgovinu pod imenom Pevec/Foto: Ž. Puhovski/CROPIX, Pevec

NOVI POČETAK Zdravko Pevec otvara prvi dućan imena Pevec!

Ovo se trgovačkom divu u vlasništvu hrvatskoga plinskog kralja sigurno neće svidjeti: Zdravko Pevec uskoro otvara prvi dućan pod starim imenom!Trgovina Pevec s prepoznatljivim logom pijetla i zelenom bojom otvara se u Vrbovcu, a u subotu se obavljao završni glanc interijera te se postavljao veliki logo na ulazu u parkiralište, piše Danica.hr

Trgovina Pevec s prepoznatljivim logom pijetla i zelenom bojom otvara se u Vrbovcu/Foto: Pevec
Trgovina Pevec s prepoznatljivim logom pijetla i zelenom bojom otvara se u Vrbovcu/Foto: Pevec

U trgovačkom divu Pevexu na to vjerojatno nisu računali, a pitanje je hoće li poduzimati kakve pravne korake s obzirom da su oni, kako se pretpostavlja, i dalje vlasnici imena, loga i drugih vizualnih obilježja.

Istina, novi trgovački lanac posluje pod nazivom Pevec oprema d.o.o., kako glasi naziv tvrtke koju su osnovali Zdravkovi i Višnjini sinovi Davorin i Danijel. Osim toga, Davorin je direktor tvrtke, a Zdravko prokurist.

Foto: Pevec
Foto: Pevec

Pevec će imati sličan asortiman kao bivša trgovački lanac bračnog para Pevec koji se danas, nakon što su ga preuzeli Pavao Vujnovac i njegovi ljudi zove Pevex. Naziv je promijenjen upravo kako ne bi asocirao na obitelj Pevec koja ga je osnovala, a iz loga je izbačen i stilizirani lik pijetla.

Čini se kako je Zdravko jedva dočekao da uleti u prazan prostor te krene u otvaranje trgovina pod starim imenom Pevec i starim zaštitnim znakom – pevecom. Bit će, u svakom slučaju, zanimljivo pratiti dalji razvoj situacije.

Unutrašnjost nove trgovine Pevec/Foto: Pevec
Unutrašnjost nove trgovine Pevec/Foto: Pevec