Fotografija: Ovako je bilo nedavno na projekciji crtića "Nebesa"/Foto: Turistička zajednica Daruvar-Papuk
Galerija
Ovako je bilo nedavno na projekciji crtića "Nebesa"/Foto: Turistička zajednica Daruvar-Papuk

Večeras na ljetnoj pozornici u Daruvaru pogledajte film "Moje neobično ljeto s Tess"

"Moje neobično ljeto s Tess" dugometražni je prvijenac Stevena Wouterlooda koji je snimio nekoliko nagrađivanih filmova za djecu, a ovaj je naslov kategoriziran za uzrast 11 i više godinaDARUVAR - Danas, 27. srpnja u 21 sat u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama u Daruvaru bit će prikazana Nizozemsko-njemačka komedija/drama "Moje neobično ljeto s Tess" (Mijn bijzonder rare week met Tess), u režiji Stevena Wouterlooda.

Više o filmu

Moje neobično ljeto s Tess dugometražni je prvijenac Stevena Wouterlooda koji je snimio nekoliko nagrađivanih kratkometražnih filmova za djecu, no ovo je naslov kategoriziran za uzrast 11 i više godina.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Kao najmlađe dijete u obitelji, Sama stalno proganja pomisao da bi mogao ostati posve sam. Tijekom ljetnih ferija koje provodi s obitelji počinje trenirati za predstojeću „samoću“. Sve dok na plaži ne upozna neobičnu i nekonvencionalnu Tess koja mu pokazuje da mora uživati u sadašnjosti, a ne brinuti oko onoga što će tek uslijediti.

Ljetna avantura

Tess ima veliku tajnu i odlučila je kako joj samo Sam može pomoći ostvariti što je naumila. Zajedno se upuštaju u nezaboravnu ljetnu avanturu punu odvažnih i nesvakidašnjih zgoda.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Dodajmo, film će biti prikazan na ljetnoj pozornici Društveno- kulturnog centra Daruvar. Ulaz je za sve besplatan.