Fotografija: Uz daruvarske Ždralice naučite plesati društvene plesove: "Pozivamo sve mlade da se prijave"/Foto: MojPortal, Goran Sebelic/CROPIX
Galerija
Uz daruvarske Ždralice naučite plesati društvene plesove: "Pozivamo sve mlade da se prijave"/Foto: MojPortal, Goran Sebelic/CROPIX

Uz daruvarske Ždralice naučite plesati društvene plesove: "Pozivamo sve mlade da se prijave"

Radionice koje započinju sredinom studenog će voditi profesionalna plesačica Petra Jeričević, javnosti poznatija kao pobjednica showa „Ples sa zvijezdama“, poručuju daruvarske ŽdraliceDARUVAR – „Volite društvene plesove, mlađi ste od 25 godina i s područja ste Bjelovarsko – bilogorske županije? Ako je odgovor DA, prijavite se na besplatne online radionice društvenog plesa koje u sklopu projekta CoolturaONica provodi udruga Ždralice iz Daruvara“, poručuje ekipa iz ove daruvarske udruge.

Dodaju kako će radionice voditi profesionalna plesačica Petra Jeričević, javnosti poznatija kao pobjednica showa „Ples sa zvijezdama“.

-Prijave su do 11. studenog, a radionice će započeti sredinom mjeseca. Bit će ih osam i svaka će trajati 60 minuta. Ograničeni smo brojem polaznika, može ih biti 15-ak, tako da na vrijeme osigurajte svoje mjesto i sudjelujte u zabavnoj i edukativnoj radionici, kaže nam Nada Berić, voditeljica projekta CoolturaONica kojeg provodi udruga Ždralice iz Daruvara.

Prijave na mail

Više informacija o projektu, kao i o samim prijavama možete dobiti na mailu nberic.zdralice@gmail.com.

Dame iz udruge Ždralice /Foto: Nikica Puhalo
Dame iz udruge Ždralice /Foto: Nikica Puhalo

Podsjetimo, daruvarske Ždralice krajem lipnja započele su s provedbom projekta pod nazivom CoolturaONica kojemu je osnovni cilj organizacijom različitih radionica potaknuti mlade do 25 godina starosti da se više uključe u kulturna događanja na području svojega grad i to online.

Riječ je EU projektu kojeg Ždralice provode u partnerstvu sa Gradom Daruvarom, a u sklopu projekta održat će se brojne online radionice za mlade do 25 godina. Neke od njih su radionice šivanja daruvarskog prsluka, radionice sviranja trube, saksofona, klarineta i flaute, radionice mažoret plesa te radionice društvenih plesova za čije sudjelovanje se možete sada prijaviti.