Fotografija: Motocross utrku "Bljesak 2021." organizira Moto klub
Pakrac-Lipik/Foto: Mario Barać
Galerija
Motocross utrku "Bljesak 2021." organizira Moto klub Pakrac-Lipik/Foto: Mario Barać

U Prekopakri počela tradicionalna motocross utrka "Bljesak 2021."

Ova utrka, u kojoj je nastup prijavilo ukupno 105 vozačica i vozača koji su raspoređeni u čak 12 kategorija, prva je ovosezonska utrka otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossuTrening utrkama na stazi Matkovac u Prekopakri kod Pakraca, započela je tradicionalna motocross utrka „Bljesak 2021.“ koju organizira Moto klub Pakrac-Lipik.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Ova utrka u kojoj je nastup prijavilo ukupno 105 vozačica i vozača koji su raspoređeni u čak 12 kategorija, prva je ovosezonska utrka otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu. Uz vozače iz cijele Hrvatske, nastupaju i vozači iz Slovenije i Bugarske.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Utrka najjačih klasa MX Open i MX2 na rasporedu je u 12.20 sati, a svečano otvorenje utrke biti će u 13.45 sati. Start drugih utrka je u 15.20 sati, najjača klasa MX Open i MX2 s drugom utrkom starta u 16.40 sati, a dodjela nagrada i priznanja predviđena je oko 17.40 sati.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Inače, uvjeti za utrku su idealni, staza je odlično pripremljena čemu je pomogla i kiša koja je u Prekopakri pala noćas. Podsjećamo, lanjska utrka zbog problema s koronom nije održana usprkos tome što se tri puta mijenjao termin održavanja.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać