Fotografija: Roštilji se pale u 18 sati/ Foto: Ivan Novotni
Galerija
Roštilji se pale u 18 sati/ Foto: Ivan Novotni

U Hercegovcu se u subotu održava poznata Roštiljada. "Osigurano je 200 kg mesa"

Roštilji se pale u 18 sati. Najavljeno je lijepo vrijeme, a imamo i odličan bend za večernju vrtnu otvorenu zabavu. Sve je besplatno, stoga dođite i uživajte u odličnom roštilju u Hercegovcu, kaže BašljanNiz zaredalih vikend događanja u Općini Hercegovac, nastavlja se u subotu tradicionalnom Roštiljadom. Ona je svojevrsni oblik team buildinga za sve one koji dio svog vremena tijekom godine posvećuju boljitku kvalitete života u Općini Hercegovac, piše KruGarešnica.info. Upravo oni ovom prilikom udruženo peku roštilj, ukupno 17 ekipa, a preko 200 kilograma mesa osigurala je Općina Hercegovac, iz koje poziv upućuje načelnik Boro Bašljan.

Sve je besplatno

- Roštilji se pale u 18 sati. Najavljeno je lijepo vrijeme, a imamo i odličan bend za večernju vrtnu otvorenu zabavu. Sve je besplatno, stoga dođite i uživajte u odličnom roštilju u Hercegovcu te se proveselite s nama i našim udrugama, poručio je za KruGarešnica.info načelnik Bašljan. 

Općina je osigurala 200 kilograma mesa/ Foto: Ivan Novotni
Općina je osigurala 200 kilograma mesa/ Foto: Ivan Novotni

Podsjetimo, protekli vikend prošao je u znaku nogometnog turnira u Palešniku te biciklijade "Pedalom oko Hercegovca", koja je i ovaj put okupila lijep broj sudionika, i izvan općinskih granica. Na neki način, sve to je uvod u najveću manifestaciju na istoj lokaciji, rukometnom igralištu u Hercegovcu, gdje će 19. i 20. kolovoza biti Dani krumpira, uz nastup Mladena Grdovića, o čemu više možete pročitati OVDJE.