Fotografija: Doček Barbare Matić na splitskim Pujankama nakon što je na Svjetskom prvenstvu u judu u Budimpešti osvojila zlato/Foto: Saša Buric/CROPIX
Galerija
Doček Barbare Matić na splitskim Pujankama nakon što je na Svjetskom prvenstvu u judu u Budimpešti osvojila zlato/Foto: Saša Buric/CROPIX

U Daruvarske toplice stiže 180 judaša: "Dolazi nam i svjetska prvakinja Barbara Matić"

Bit će ovo prvi put da nam dolazi judo reprezentacija Hrvatske, ali i Velike Britanije, Bosne i Hercegovine te Kosova, ponosno će Ratko VukovićTijekom prijašnjih godina, Daruvarske toplice dokazale su se kao vrhunski centar za pripremu sportskih ekipa i reprezentacija.

U tom tonu nastavljaju i dalje, pa će tako od 20. do 27 veljače, u Daruvarske toplice na pripreme stići judo reprezentacija Hrvatske.

U Daruvar dolazi 180 judaša/Foto: Željko Puhovski/CROPIX
U Daruvar dolazi 180 judaša/Foto: Željko Puhovski/CROPIX

- I prije smo se dokazali kao vrhunski centar za pripremu sportaša, ali korona nam je te planove malo poremetila. Međutim, ne damo se, a tim zadužen za ovaj segment odradio vrhunski posao na terenu. Bit će ovo prvi put da nam dolazi judo reprezentacija Hrvatske, ali i Velike Britanije, Bosne i Hercegovine te Kosova. Također, posebna nam je čast ugostiti i svjetsku prvakinju Barbaru Matić, ponosno je istaknuo ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.  

Čak 180 judaša

Dodao je i to da će u tih tjedan dana Toplice ugostiti ukupno 180 judaša u nekoliko grupa. 

Ratko Vuković, ravnatelj Daruvarskih toplica/Foto: MojPortal.hr
Ratko Vuković, ravnatelj Daruvarskih toplica/Foto: MojPortal.hr

- Budući da dolaze prvi put, cilj nam je ostaviti vrhunski dojam i iskreno se nadam da je riječ o početku jedne vrhunske suradnje. Njihove delegacije već su obišle Toplice i oduševljeni su uvjetima koje ovdje imamo, zaključio je Vuković.