Fotografija: Ekipa Ženskog rukometnog kluba Samobor u teretani Daruvarskih toplica/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Ekipa Ženskog rukometnog kluba Samobor u teretani Daruvarskih toplica/Foto: Daruvarske toplice

Rukometašice iz Samobora na pripremama u Daruvarskim toplicama, stižu i nogometaši

Radimo sve kako bi popunili svoje kapacitete i, naravno, da u svom poslovanju budemo što bolji, a sve s ciljem povećanja prihoda koji su nam nužni - rekao nam je Ratko VukovićDaruvarske toplice su već dugi niz godina diljem Hrvatske prepoznate kao vrhunski sportski i rehabilitacijski centar za pripremu sportskih ekipa i reprezentacija.

Tako su i rukometašice iz Samobora, članice 2.HRL zapad, odlučile provesti mini pripreme za nastavak prvenstva u Daruvarskim toplicama. Došle su u četvrtak i tamo će biti do nedjelje.

Prema riječima Melite Bartoš, rukovoditeljica prodaje i marketinga u Daruvarskim Toplicama, na raspolaganju su im svi sportsko rekreacijski sadržaji od kojih koriste fitness centar, sportsku dvoranu hotela Termal, wellness centar, bazene sa ljekovitom termomineralnom vodom i prilagođenu sportsku prehranu pod nadzorom nutricioniste.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

- Dolazak rukometašica iz Samobora nastavak je puta Daruvarskih toplica prema toj ciljanoj skupini korisnika, a to su sportaši, odnosno sportske pripreme. Početkom mjeseca u Daruvarskim toplicama održala se Zimska karate škola, sada su tu rukometašice, krajem mjeseca nam dolaze nogometaši iz Nogometnog kluba Zrinski, a u veljači Nogometni klub Prigorje. Imamo još najava i upita, a ljeto će, nadam se, biti standardno popunjeno i s nogometnim i s košarkaškim ekipama. U međuvremenu pregovaramo s ostalim sportskim savezima i ekipama kako bi sportaši iz cijele Hrvatske opet dolazili u naše toplice na pripreme, naravno prilagođeno uvjetima korona vremena - rekla nam je Melita Bartoš i otkrila nam kako su danas krenuli u pregovore i s Hrvatskim košarkaškim savezom.

Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr
Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković/Foto: MojPortal.hr

Ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković zadovoljan je što se priča sa sportskim pripremama u Daruvarskim toplicama opet aktualizirala.

- Radimo sve kako bi popunili svoje kapacitete i naravno da u svom poslovanju budemo što bolji, a sve s ciljem povećanja prihoda koji su nam nužni - rekao nam je Ratko Vuković