Fotografija: Grad je s Darkomom i u sklopu Cvjetnog sajma organizirao akciju "Za ljepši Daruvar"/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković
Grad je s Darkomom i u sklopu Cvjetnog sajma organizirao akciju "Za ljepši Daruvar"/Foto: Grad Daruvar/Predrag Uskoković

Tribina o gospodarenju otpadom na daruvarskom području: "U raspravi će sudjelovati i školarci"

Dođite sutra, 20. prosinca, u 11 sati u Društveno-kulturni centar u Daruvaru, poručuju iz DarkomaGrad Daruvar i komunalno društvo Darkom nastavljaju s provođenjem informativnih aktivnosti u svezi gospodarenja otpadom na području Grada Daruvara pod nazivom „Za ljepši Daruvar“.

Stoga će 20. prosinca 2022. godine, u utorak, s početkom u 11:00 sati, biti organizirana javna tribina pod nazivom „Gospodarenje otpadom na području Grada Daruvara“ u prostoru Hrvatskog doma - Društveno -kulturnom centru Daruvar.

Panel rasprava

-Na javnoj tribini govorit će se o načinima gospodarenja otpadom na području Grada Daruvara, otvorit će se panel rasprava s prisutnim predstavnicima osnovnih i srednjih škola te zainteresirane javnosti s našim panelistima iz Grada i komunalnog društva vezano na temu gospodarenja otpadom i zaštite okoliša. Predviđeno trajanje događaja je 60 min, poručuju iz Darkoma.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!