Fotografija: Od sutra djelatnici Darkoma dijelit će građanima u zgradama vrećice za biorazgradivi otpad/Foto: Daria Marković
Od sutra djelatnici Darkoma dijelit će građanima u zgradama vrećice za biorazgradivi otpad/Foto: Daria Marković

Darkom u srijedu počinje dijeliti biorazgradive vrećice po višestambenim zgradama

Biorazgradive vrećice namijenjene su za odlaganje otpada u spremnik za biootpad koji će se nalaziti na javnoj površini ispred višestambenih objekata, a ostavljat ćemo ih ispred svakog stana, kažu iz DarkomaDaruvarsko komunalno poduzeće Darkom nastavlja s osiguravanjem preduvjeta za zbrinjavanje BIOOTPADA na području Grada Daruvara. 

Djelatnici Darkoma tako će od srijede 23. do petka 25. ožujka dijelit će edukacijske letke s rasporedom odvoza biootpada i biorazgradive vrećice korisnicima, odnosno kućanstvima u višestambenim objektima.

Zaliha za cijelu godinu

- Biorazgradive vrećice namijenjene su za odlaganje otpada u spremnik za biootpad koji će se nalaziti na javnoj površini ispred višestambenih objekata. Edukacijski letak i biorazgradive vrećice bit će podijeljene korisnicima u navedenom razdoblju tako da će se ispred svakog stana ostaviti letak i paket biorazgradivih vrećica za 2022. godinu, poručili su iz Darkoma. 

Dodaju i to da ih za sve dodatne informacije možete kontaktirati na broj mobitela 091 6440 180 ili putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr.

- Odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostavit ćemo ljepši i čišći okoliš. Za ljepši Daruvar!, zaključili su iz Darkoma.