Fotografija: Građani će moći uživati u gastronomskoj ponudi, ali i različitim rukotvorinama/Foto: Ivana Plažanin Vuković
Galerija
Građani će moći uživati u gastronomskoj ponudi, ali i različitim rukotvorinama/Foto: Ivana Plažanin Vuković

Daruvarske toplice na Božićnom sajmu uz kobasice i fritule spremaju i slatko iznenađenje

Na Štefanje i Ivanje, 26. i 27. prosinca čaroliju Božića svi će moći doživjeti i u restoranu Terasa, gdje će moći uživati u fritulama i kuhanom vinuAko nemate isplaniranu večer, ako vam nedostaje sitnica koju biste željeli pokloniti najmilijima ili ako se naprosto želite ugrijati toplim zimskim napitcima, svakako dođite večeras na Božićni sajam u Daruvaru.

Među brojnim izlagačima od 17 sati naići ćete i na štand Daruvarskih toplica, ali i službe hortikulture Daruvarskih toplica. Što sve kod njih možete pronaći, kazao nam je Miran Husak, iz Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica.

Kuhana rakija

- Valja napomenuti kako su Daruvarske toplice i ranijih godina bile prisutne na Božićnim sajmovima u Daruvaru, no ove godine nešto smo pojačali ugostiteljsku ponudu. Naime, vjerojatno je zbog korone nešto slabiji odaziv ostalih ugostitelja pa smo mi tu uskočili i pobrinuli se da nitko ne ostane gladan. Ugostiteljska kućica Daruvarskih toplica tijekom cijelog trajanja Božićnog, ali i Novogodišnjeg sajma pripremat će prigodnu gastronomsku ponudu, odnosno pečene kobasice u pecivu, langoše, fritule i kao malo slatko iznenađenje - šnenokle.

API IMPORT
API IMPORT

Naši gosti moći će se ugrijati tradicionalnom kuhanom rakijom i ukusnim toplim čajem, a kući će moći ponijeti suhe domaće kolače. Vino nećemo kuhati jer će na Sajmu biti vinarija koje će taj napitak osigurati za sve one koji vole vino, kazao nam je Miran Husak istaknuvši kako će posjetitelji tijekom božićnog sajma moći kupiti i prigodne božićne ukrase napravljene vrijednim rukama službe hortikulture Daruvarskih toplica.

Fritule i kuhano vino na Štefanje

Ponudi tu nije kraj. Naime, 26. i 27. prosinca od 17 do 22 sata, čaroliju Božića svi gosti i prolaznici moći će doživjeti i u restoranu Terasa, gdje će na terasi restorana posjetiteljima biti ponuđene fritule i kuhano vino, uz naravno redovnu ponudu u samom restoranu. Bit će to svojevrsni sajam u malome.

Na Štefanje i Ivanje svratite do terase daruvarskog restorana Terasa/Foto: Restoran Terasa
Na Štefanje i Ivanje svratite do terase daruvarskog restorana Terasa/Foto: Restoran Terasa

Podsjetimo, Božićni sajam počinje danas i traje do Badnjaka, održavat će se od 17 do 23 sata, izuzev na sam Badnjak kada će mu radno vrijeme biti od 9 do 13 sati. Novogodišnji pak sajam traje od 29. do 31. prosinca i na njemu će biti zastupljena samo ugostiteljska ponuda.