Fotografija: Foto: Saša Selihar/Crane Works
Foto: Saša Selihar/Crane Works

Ratko Vuković: "Daruvarske toplice prepoznala je cijela regija, želimo uložiti još 17 milijuna €"

Daruvarske toplice osvojile su prestižno nacionalno, a odmah potom i regionalno priznanje kao lider u zdravstvenom turizmu. Ravnatelj Vuković, međutim, ima ambiciozan plan za daljnji razvoj...U Daruvar, točnije Daruvarske toplice, ovih dana stižu nevjerojatne nagrade i priznanja, čineći ovaj kraj, kako je rečeno prilikom jedne od dodjela, "oazom zdravlja i mira".

Tako su Daruvarske toplice na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Rovinju osvojile "grand prix", prvo mjesto u Hrvatskoj u kategoriji zdravstvenog i lječilišnog turizma. A onda, samo desetak dana kasnije senzacionalna vijest stigla je iz Beograda. U konkurenciji (termama vrlo bogate) Slovenije, BiH, Srbije, Makedonije, Bugarske, Rumunjske i Lijepe Naše, Daruvarske su toplice po izboru turističkih novinara koji su potajice obilazili sve objekte i dali svoj pravorijek, proglašene najboljima i najkvalitetnijima u regiji.

Nije bilo boljeg povoda da se napravi razgovor s čovjekom koji je na čelu Daruvarskih oplica, ravnateljem Ratkom Vukovićem u našem novom video formatu "Iza kulisa". 

Pogledajte premijernu epizodu "Iza kulisa" s Ratkom Vukovićem:

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!