Fotografija: Daruvarske toplice u svojoj ponudi nude pregršt jesenskih delicija/ Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Daruvarske toplice u svojoj ponudi nude pregršt jesenskih delicija/ Foto: Daruvarske toplice

Jesenska rapsodija u Daruvarskim toplicama: "Razveselite svoja nepca jesenskim delicijama"

Osim sjajne ponude u Restoranu Taverna i Restoranu Terasa, ne propustite rezervirati svoje mjesto za proslavu Martinja. Evo svih pogodnosti koje vas ovih dana čekaju u Daruvarskim toplicamaDARUVAR – Jesen je bogata jesenskim plodovima za koje često ne znamo jesu li oku ugodniji ili pak, ukusniji na tanjuru. Među njima su svakako kesten, bukovače, vrganji, kiseli kupus, bučino ulje…

Kako biste uživali u svim blagodatima jeseni, pobrinuli su se u Daruvarskim toplicama. Naime, Restoran Terasa pripremio je posebnu jesensku ponudu menija koja će biti aktualna tijekom mjeseca studenog.

Pomno birane namirnice

Uključuje već spomenute jesenske delicije poput bukovača i kestena, ali i mnoštvo drugih namirnica koje su pomno birane kako bi razveselile vaše nepce.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Budući da je spomenuti meni za studeni, ne brinite ukoliko ste već ovih dana mislili uživati u jesenskim plodovima na tanjuru.

- U tijeku je posebna ponuda menija u restoranu Taverna lječilišnog hotela Termal.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Meni koji smo nazvali Mjesec jesenske čarolije nudi vam povrtnu juhu, juneći gulaš sa suhim vrganjima, dizane knedle na pari kao i kiseli kupus s bučinim uljem. I za desert smo vam pripremili dašak jeseni na tanjuru koji smo nazvali Jesenska fantazija.

Proslava Martinja

Čeka vas čokoladni biskvit s pjenicom od kesten pirea s prženim lješnjacima na podlozi od karamel umaka, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Vinski biskup Tomislav Matić oduševio je sve/ Foto: Predrag Uskoković
Vinski biskup Tomislav Matić oduševio je sve/ Foto: Predrag Uskoković

Podsjetimo, pogodnostima tu nije kraj. U Daruvarskim toplicama pripremaju proslavu Martinja, o čemu smo već pisali OVDJE.

Osim izvrsne hrane, Martinje je neizostavno bez dobre glazbe i naravno, biskupa. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!