Fotografija: Pogled na Pakrac s Planinarskog doma Omanovac/Foto: Dalija Čuljat Nagy
Galerija
Pogled na Pakrac s Planinarskog doma Omanovac/Foto: Dalija Čuljat Nagy

Prijavite se na foto natječaj: "Najbolje fotografija s motivima Pakraca bit će na kalendaru"

Natječaj traje do 30. studenog, a na temelju poslanih fotografija žiri će izabrati one koje će biti tiskane na kalendaru i promotivnim materijalima za 2023. godinuTuristička zajednica grada Pakraca i ove godine poziva sve kreativce i zaljubljenike u fotografiju da se prijave na foto-natječaj s fotografijama koje sadrže motive grada, posebno one skrivene i nepoznate detalje, piše Pakrački list.

Natječaj traje do 30. studenog, a na temelju poslanih fotografija žiri će izabrati one koje će biti tiskane na kalendaru i promotivnim materijalima za 2023. godinu.

Foto: TZ grada Pakraca
Foto: TZ grada Pakraca

Kako je za Pakrački list rekla Gabriela Sabo Seleši, direktorica Turističke zajednice grada Pakraca, u prošlogodišnjem natječaju sudjelovalo je 13 autora te pristiglo 60 fotografija pa se i ove godine nadaju odličnom odazivu.

Uvjeti natječaja:

- Fotografije se prijavljuju na službenu e-mail adresu TZ Grada Pakraca na tz.pakrac@gmail.com

- Svaki sudionik može poslati najviše 3 fotografije u digitalnom formatu za foto natječaj

- Veličina fotografije – preporučljivo je fotografije snimiti u rezoluciji od minimalno 3000 pixela (po dužoj strani fotografije), minimalno 300 dpi, u JPEG (jpg) formatu. Pojedinačna fotografija može biti maksimalne veličine 25 MB

- Fotografirati se može fotoaparatom, tabletom ili mobitelom

- Uz prijavu fotografije, potrebno je navesti što fotografija predstavlja

- Svaki od sudionika natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj

- Sudjelovanjem na natječaju autori fotografija daju pravo organizatoru na javno izlaganje imena autora, objavu fotografije na web stranici i društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Pakraca, uz navođenje imena i prezimena autora te korištenje fotografija za izradu promotivnih materijala

- Žiri će izabrati najbolje fotografije cjelokupnog natječaja

- Natjecatelji su dužni potpisati Izjavu o davanju suglasnosti za korištenje osobnih podataka u svezi provedbe foto natječaja – preuzeti OVDJE.