Fotografija: Ne propustite se osvježiti narednoga vikeda u Čazmi/Foto: Davor Kirin
Galerija
Ne propustite se osvježiti narednoga vikeda u Čazmi/Foto: Davor Kirin

Ovoga vikenda kupanje na biološkom bazenu u Čazmi besplatno: "Iskoristite topli rujan"

"Još jednom, ovaj vikend, od petka do nedjelje (8. – 10.9.), od 11 do 19 sati, otvaramo vrata Biološkog parka Čazma! Ulaz na bazen i kupanje sva su tri dana besplatni za sve posjetitelje!", poručuju iz ČazmeNije samo prvog dana nakon ovosezonskog otvorenja čazmanskog bazena bilo besplatno kupanje za sve posjetitelje. Tako će biti i narednog vikenda.

Naime, kako javljaju iz Biološkog kupališta - Biopark Čazma, od 8. do 10. rujna moći ćete se kod njih okupati sasvim besplatno.

Tri dana besplatna

- Zato jer su to tražili naši najvjerniji posjetitelji i kupači – još jednom, ovaj vikend, od petka do nedjelje (8. – 10.9.), u vremenu od 11 do 19 sati, OTVARAMO VRATA Biološkog parka Čazma! Posebna poslastica za pozdrav s ljetom – ulaz na bazen i kupanje sva su tri dana BESPLATNI za sve posjetitelje!

Foto: Davor Kirin
Foto: Davor Kirin
Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

S obzirom da je u najavi vruć vikend, iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i posjetite nas u Čazmi, na prvom i još uvijek jedinom javnom, biološkom kupalištu u Hrvatskoj – Bioparku Čazma! S veseljem vas očekujemo, poručuju iz Čazme.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!