Fotografija: Danas i sutra starta kupališna sezona u Čazmi i Šandrovcu/ Foto: Saša Selihar/ Bazen Gradina
Galerija
Danas i sutra starta kupališna sezona u Čazmi i Šandrovcu/ Foto: Saša Selihar/ Bazen Gradina

Danas i sutra počinje kupališna sezona u Čazmi i Šandrovcu: "Prvi dan ulaz je besplatan"

Otvorenjem ova dva bazena svih pet otvorenih bazena u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji bit će u punom pogonuPrvi hrvatski biološki bazen danas u 15 sati otvorit će svoja vrata. Po dobrom starom običaju prvi dan ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Kako kažu iz Biološkog kupališta Biopark Čazma, temperatura vode iznosi oko 25 stupnjeva.

Cijene ulaznica

-  Što se cijena ulaznica tiče, preko tjedna one će iznositi 3 eura za odrasle i 2 za djecu, uz napomenu da nakon 18 sati ulaz iznosi 2, odnosno 1,5 euro. Vikendom i praznicima cijena je 5 će biti 5, odnosno 4 eura tijekom cijelog dana, kazala je upraviteljica Biološkog bazena Dajana Petrina. 

Na prvi dan ljeta otvara se bazen u Čazmi/ Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Na prvi dan ljeta otvara se bazen u Čazmi/ Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

Podsjetimo, o otvorenju ljetne sezone na bazenima u Daruvaru i Bjelovaru već smo pisali OVDJE i OVDJE, a proteklog vikenda otvoren je i bazen u Velikom Grđevcu. 

Sezona kupanja u Šandrovcu

Nadalje, sutra svoja vrata sutra otvara i bazen Gradina u Šandrovcu i time će svih pet otvorenih bazena u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji biti u punom pogodnu.

Prvog dana kupanja u Šandrovcu ulaz je baš kao i u Čazmi besplatan.

Sve je spremno za još jednu kupališnu sezonu u Šandrovcu/ Foto: Općina Šandrovac
Sve je spremno za još jednu kupališnu sezonu u Šandrovcu/ Foto: Općina Šandrovac

- Bazen će biti otvoren svaki dan od 10 do 20 sati. Cijena dnevne ulaznice je 3 eura za odrasle, baš kao i za djecu za odrasle, uz napomenu da kod djeca ulaznica uključuje i neograničeno korištenje vodenog napuhanca. Nakon 17 sati cijena ulaznice za djecu i odrasle je 2 eura, poručili su iz Općine Šandrovac dodavši da djeca do 5 godina ne plaćaju ulaz, a za neograničeno korištenje napuhanca za vodu na ulazu će platiti jedan euro.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!