Fotografija: Foto: Davor Kirin
Galerija
Foto: Davor Kirin

Počela kupališna sezona na prvom biološkom bazenu u Hrvatskoj: "Posjećenost je odlična"

Na čazmanskom bazenu imate igralište za djecu, igralište za odbojku na pijesku, a od ove godine na kupalištu je postavljen razglas te, uz unutrašnje, i vanjski tuševiPočela je kupališna sezona u Bioparku Čazma - prvom i, zasad, jedinom javnom biološkom kupalištu u Hrvatskoj.

Kako su izvijestili iz Grada Čazme, sudeći prema velikoj posjećenosti odmah po otvaranju, očito je kako su svi jedva dočekali ljetne temperature i mogućnost osvježenja u čistoj prirodnoj, kemijski netretiranoj vodi.

Foto: Davor Kirin
Foto: Davor Kirin

- Ulaznice na bazen i dalje su među jeftinijima u okruženju jer uključuju korištenje ležaljki i suncobrana, koji se ne naplaćuju dodatno. Također, postoje mnoge kategorije, tako da svatko može pronaći načina da posjeti ovaj prirodni biser u srcu grada Čazme - poručuju iz Grada Čazme i dodaju kako je dostupna i ugostiteljska ponuda, kao i mnogi drugi sadržaji, poput igrališta za djecu, igrališta za odbojku na pijesku, a od ove godine na kupalištu je postavljen razglas te, uz unutrašnje, i vanjski tuševi.

Foto: Davor Kirin
Foto: Davor Kirin

Podsjetimo, cijena ulaznica preko tjedna će iznositi 3 eura za odrasle i 2 eura za djecu, uz napomenu da nakon 18 sati ulaz iznosi 2, odnosno 1,5 euro. Vikendom i praznicima cijena će biti 5, odnosno za djecu 4 eura tijekom cijelog dana.

Foto: Davor Kirin
Foto: Davor Kirin

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!