Fotografija: Intervencija u Daruvaru/Foto: MojPortal
Galerija
Intervencija u Daruvaru/Foto: MojPortal

Olujni vjetar ruši stabla i diže krovove: "Imamo intervencije u Daruvaru, Bjelovaru, Garešnici..."

U ovim je trenucima teško reći konkretno stanje jer su naši vatrogasci na terenu. Točnu ćemo situaciju znati kada se vjetar malo smiri, kazao je predsjednik Vatrogasne zajednica BBŽ-aJak, gotovo olujni vjetar koji je u prijepodnevnim satima počeo puhati i u Bjelovarsko - bilogorskoj županiji izazvao je više problema. Osim što su ulice prepune grana koje stvaraju poteškoće u prometu, vatrogasci su na terenu i zbog težih intervencija.

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

Kako doznajemo od Silvestra Štefovića, predsjednika Vatrogasne zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, u gradovima diljem županije porušena su stabla i bandere.

Oštećeni krovovi

-U ovim je trenucima teško reći konkretno stanje jer su naši vatrogasci na terenu. Koliko znam, interevencija ima u Bjelovaru, Daruvaru i Garešnici. Uglavnom je riječ o porušenim stablima, ali ima i nešto bandera i oštećenih krovova. Točnu ćemo situaciju znati kada se vjetar malo smiri, kazao je Štefović.

Dodajmo, iz JVP-a Garešnica obavještavaju građane da ukoliko trebaju vatrogasce radi hitnog događaja, koriste broj 193 ili 112.

- Na brojeve telefona koje nađete na internetu kao kontakt, postoji mogućnost radi povećanog broja intervencija, da se NE javimo, kažu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!