Fotografija: Testiranje će se obavljati u dvorištu Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije/Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX (Ilustracija)
Testiranje će se obavljati u dvorištu Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije/Foto: Vladimir Dugandžić/CROPIX (Ilustracija)

Od sutra u Bjelovaru kreće PCR testiranje na koronavirus

Oni koji nemaju uputnicu liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste, mogu se naručiti i testiranje platiti 500 kunaZavod za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije od utorka, 8. veljače, počinje s testiranjem na koronavirus PCR metodom. 

Testiranje će se obavljati u dvorištu Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije, Matice hrvatske 15 u Bjelovaru, od ponedjeljka do petka u terminu od 7 do 8 sati ujutro.

- Testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine koji sami naručuju svoje pacijente na testiranje. Svi zainteresirani koji se iz bilo kojeg razloga žele testirati na korona virus, a nemaju uputnicu liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste, mogu se naručiti za testiranje uz obvezu plaćanja na broj telefona 043/247-203 Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije u vremenu od 8 do 14 sati, najmanje jedan dan ranije. Cijena testiranja iznosi 500 kuna - poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo BBŽ-a i dodaju kako su sve informacije i obrasci dostupni na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko bilogorske županije.