Fotografija: Policija je u Daruvaru uhvatila pijanog traktorista koji nije imao dozvolu/Foto: Srecko Niketic/CROPIX (Ilustracija)
Policija je u Daruvaru uhvatila pijanog traktorista koji nije imao dozvolu/Foto: Srecko Niketic/CROPIX (Ilustracija)

U Daruvaru uhićen traktorist koji je vozio s 3,5 promila. Da stvar bude gora, nije imao ni vozačku

Osim 40-godišnjeg traktoriste u Daruvaru, u policiji je završio i 46-godišnji muškarac koji je u Bjelovaru vozio Golf s 2,47 promilaU protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske nije zabilježena niti jedna prometna nesreća, no policija je ipak imala pune ruke posla.

Naime, kako piše u policijskom izvješću, jučer, 27. srpnja, u kontroli prometa policija je sankcionirala dvojicu vozača koji su upravljali svojim vozilima pod znatnim utjecajem alkohola.

Pijan i bez dozvole

-Jučer oko 15.30 sati u Daruvaru, u Ulici Krste Frankopana zatečen je 40-godišnji vozač koji je traktorom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i još k tome pod utjecajem alkohola od 3,50 g/kg. U Bjelovaru, u Ulici A. K. Miošića sinoć oko 21 sat zatečen je 46-godišnjak da upravlja "Golfom" bjelovarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,47 g/kg, kažu iz policije.

Obojica su uhićeni, privedeni u službene prostorije policije sve do otriježnjenja, a protiv njih slijede optužni prijedlozi nadležnom sudu.