Fotografija: Foto: POU Daruvar
Galerija
Foto: POU Daruvar

Ne propustite u daruvarskom kinu animirani film "DC liga super-ljubimaca"

Po prvi puta su se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš najpoznatiji domaći TikToker Dario Marčac, glazbenica Nika Turković, fitness influencerica Martina Boss, glazbenik Marko Kutlić i Ivan HiljeDARUVAR - Nadolazeći vikend na repertoaru daruvarskog kina donosi animirani film "DC liga super-ljubimaca" (DC League of Super-Pets). Film će biti prikazivan u sljedećim terminima: četvrtak, 28. srpnja u 19 sati, petak 29. srpnja u 19 sati, subota 30. srpnja u 19 sati i nedjelja 31. srpnja u 19 sati.

Više o filmu

Super-pas Krypto i njegov tim supermoćnih životinja oduševit će baš sve! Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Po prvi puta su se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš najpoznatiji domaći TikToker Dario Marčac kao Kiki, glazbenica Nika Turković kao Wonder Woman, fitness influencerica Martina Boss kao Mercy Graves, glazbenik Marko Kutlić kao Aquaman te Ivan Hilje, poznatiji kao Hiljson Mandela u ulozi Cyborga.