Fotografija: Kreativni Daruvarčani trebaju vašu pomoć, lajkajte i dijelite njihovu sliku i pomozite da uđu u finale/OŠ Vladimira Nazora Daruvar
Galerija
Kreativni Daruvarčani trebaju vašu pomoć, lajkajte i dijelite njihovu sliku i pomozite da uđu u finale/OŠ Vladimira Nazora Daruvar

Mladi Daruvarčani "love" finale natjecanja za najbolji projekt u Hrvatskoj. Lajkajte ih na mrežama

Učenici žele razviti virtualne, turističke sadržaje kojima je cilj privući turiste u Daruvar te im pružiti novo iskustvo i doživljaj grada kao i njegovih povijesnih i kulturnih znamenitostiDARUVAR - Tim učenika 5. b razreda OŠ Vladimira Nazora Daruvar koji čine Adrian Turbić, Matej Marinković, Nika Prpić, Lucija Uskoković, Tasha Hruševar Ljevaković, Leon Juhas, Tin Koudela i Nika Jakopec zauzeo je izvrsno 7. mjesto u natjecanju za najbolji projekt u Hrvatskoj u sklopu Digitalnog učeničkog inkubatora - Online inkubatora za razvoj kreativnog potencijala učenika i stvaranje nove vrijednosti.

Učenici su se okupili oko sljedeće ideje:

Virtualna šetnja - oni su učenici OŠ Vladimira Nazora daruvar koji žele razviti suvremene (virtualne) turističke sadržaje koji imaju za cilj privući turiste u Daruvar te pružiti jedno novo iskustvo i doživljaj grada i njegovih povijesnih i kulturnih znamenitosti.

Dodatno mjesto

-Iako nisu ušli u TOP 5, još uvijek postoji šansa da uhvate kartu za finale i borbu za nagrade. Naime, organizator je odlučio otvoriti još jedno dodatno mjesto u finalu za koje se bore timovi od 6. do 10. mjesta, a o kojem će odlučivati – javnost.

Lajkajte i podijelite sliku i podržite mlade i kreativne Daruvarčane/Foto: OŠ Vladimira Nazora Daruvar
Lajkajte i podijelite sliku i podržite mlade i kreativne Daruvarčane/Foto: OŠ Vladimira Nazora Daruvar

Stoga svi oni koji žele podržati mlade i talentirane Daruvarčane mogu lajkati i podijeliti SLIKU Virtualna šetnja i na Facebooku i na Instagramu.

Poželjno je i podijeliti objavu na svojim profilima.

Nema varanja

Tim čija slika bude imala najviše lajkova (glasova) zbrojno na obje društvene mreže do nedjelje 19.06. u 12:00, ide u finale, pojašnjavaju iz škole.

-Organizator se pobrinuo i za sprječavanje nekorektnog postupanja, iz predostrožnosti napominjemo kako se lajkovi fake profila/botova neće računati (to se lako da identificirati) te će tim kod kojih primijetimo takvu aktivnost biti diskvalificiran. Dakle, samo Fair play, poručuje tim Virtualne šetnje kroz Daruvar.