Fotografija: Župan je s OSIT-ovcima igrao memori/Foto: Mario Blaha
Galerija
Župan je s OSIT-ovcima igrao memori/Foto: Mario Blaha

Marušić darivao OSIT-ovce: "Najveći poklon je empatija župana, igrao je memori s nama"

Moramo biti iskreni i reći da s Bjelovarsko-bilogorskom županijom sada imamo odlične odnose, i da smo jako puno napredovali na tom planu, kazao je Mario BlahaBJELOVAR - Župan Marko Marušić posjetio je i prigodno povodom nadolazećeg Uskrsa darivao korisnike bjelovarske Udruge osoba s intelektualnim teškoćama. Istaknuo je tom prilikom kako je ugodno proveo vrijeme, razgovarao s članovima, ali i kratko odigrao jednu igru memori.

Igrali memori

-Njihov doček i osmijeh budi posebne emocije, poručio je župan Marušić.

Razgovor župana s OSIT-ovcima/Mario Blaha
Razgovor župana s OSIT-ovcima/Mario Blaha

Donacija Županije za OSIT/Foto: Mario Blaha
Donacija Županije za OSIT/Foto: Mario Blaha

Posjet su emotivno doživjeli i u Udruzi, što je potvrdio tajnik Mario Blaha.

-Ovaj Veliki petak, stvarno nam je veliki i važan iz nekoliko razloga. Izuzetno smo sretni i ponosni što je našu Udrugu posjetio župan Bjelovarsko-bilogorske županije, Marko Marušić sa suradnicima. Moramo biti iskreni i reći da s Bjelovarsko-bilogorskom županijom sada imamo odlične odnose, i da smo jako puno napredovali na tom planu. Na tom tragu bio je i današnji posjet župana Marušića, koji je našu Udrugu ispred Županije darivao s namirnicama koje život znače.

Otvorenost i empatija

Donirao nam je potrepštine koje su nam potrebne baš svaki dan prilikom provođenja naših kulinarskih radionica. Dobili smo ulje, rižu, tjesteninu, kolače da osladimo brk i ono što će nam najviše pomoći, svježe meso. Zahvalni smo na donaciji, ali ipak ono što nas se posebno dojmilo i što je bio najveći poklon je otvorenost i empatija župana Marušića.

Zajednička fotografija/Foto: Mario Blaha
Zajednička fotografija/Foto: Mario Blaha

Župan se rado pozdravio sa svim članovima/Foto: Mario Blaha
Župan se rado pozdravio sa svim članovima/Foto: Mario Blaha

Korisnici su crtali/Foto: Mario Blaha
Korisnici su crtali/Foto: Mario Blaha

Župan je sve naše članove obišao, sa svima razgovarao, družio se, popio kavu i odigrao igru memori. Mi smo županu i suradnicima poklonili naše radove, što su odlično i profesionalno odradili naša Sanja Bohaček i Mihael Jurković i poželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs, kazao je Mario Blaha.