Fotografija: U plivanju se natjecalo dvadeset mališana/ Foto: POU Daruvar
Galerija
U plivanju se natjecalo dvadeset mališana/ Foto: POU Daruvar

Mališani iz Daruvara okušali se u plivanju u sklopu projekta "Druga dimenzija slobodnog vremena"

Završni dio projekta je koncert za mlade kada će 2. lipnja na središnjem gradskom trgu nastupiti Luka Nižetić, a sve aktivnosti financirala je zaklada Hrvatska za djecu, poručio je PajtakU sklopu projekta "Druga dimenzija slobodnog vremena", kojeg Pučko otvoreno učilište Daruvar provodi u suradnji sa Zakladom "Hrvatska za djecu", proteklog vikenda održano je sportsko natjecanje djece i mladih u plivanju.

Brojne aktivnosti

- Projekt se sastoji od nekoliko vrsta aktivnosti, a provodimo ga od kraja prošle godine. Do sada su već odrađene radionice crtama i oslikavanja grafita. Što se sportskih aktivnosti tiče, tinejdžeri, za koje je projekt i namijenjen, usavršavali su se u plivanju, a ovog vikenda održano je i natjecanje, na kojima su polaznici dobili i medalje, pojasnio je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Daruvar Nedjeljko Pajtak.

Druga dimenzija slobodnog vremena/ Daruvar
Druga dimenzija slobodnog vremena/ Daruvar

Što se predstojećih aktivnosti tiče, Pajtak ističe da slijedi organizacija kazališnih predstava, a paralelno će se oslikavati grafiti po Daruvaru.

Koncert Luke Nižetića

- Završni dio projekta je koncert za mlade. Naime, 2. lipnja na središnjem gradskom trgu nastupit će Luka Nižetić. Sve aktivnosti financirala je zaklada Hrvatska za djecu, poručio je Pajtak dodavši da je uz Pučko otvoreno učilište, u provedbi sudjelovala i Razvojna agencija Daruvar.

Sudionici su sa sobom odnijeli medalje/ Foto:POU Daruvar
Sudionici su sa sobom odnijeli medalje/ Foto:POU Daruvar

Recimo i to da je sportski dio prošlo 20-tak djece, a isto toliko njih pohađa i radionice crtanje i oslikavanje grafita.

Natjecanje je održani na TVP-u Aquae Balissae/ POU Daruvar
Natjecanje je održani na TVP-u Aquae Balissae/ POU Daruvar

- Dio vezan za kazališne predstave i koncert namijenjen je za veći broj sudionika, odnosno za širu populaciju, zaključio je Nedjeljko Pajtak.