Fotografija: Vanda Cegledi i Damir Lneniček u Gradskom izbornom povjerenstvu/Foto: HDZ
Galerija
Vanda Cegledi i Damir Lneniček u Gradskom izbornom povjerenstvu/Foto: HDZ

Lneniček: "Idemo u pozitivnu kampanju. Građani ne žele slušati prepucavanja nego rješenja"

"Želimo nastaviti s pozitivnom kampanjom jer je ona u interesu svih građana, a broj žena na našoj listi pokazuje koliko su nam one važne za ravnomjeran i pravedan razvoj društva"Aktualni gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi predali su danas gradskom izbornom povjerenstvu potpise čime su svoju ponovnu kandidaturu za nove mandate učinili i službenom. 

Pravedni razvoj

- Drago mi je da smo Vanda Cegledi i ja u protekle četiri godine pokazali da znamo što i kako treba raditi u Daruvaru. Uspjeli smo pokrenuti Daruvar i sada želimo nastaviti dalje razvijati naš grad, nadamo se, uz povjerenje naših sugrađana. Jako nam je drago što smo i koalicijsku listu za Gradsko vijeće, na kojoj su Hrvatska stranka umirovljenika i Hrvatska demokršćanska stranka, pojačali s mladim i neopterećenim licima. Također nam je drago da na listi za Gradsko vijeće imamo zastupljen podjednak broj ženskih i muških kandidata i što svojim primjerom pokazujemo koliko su žene bitne da bi se naše društvo ravnomjerno i pravedno razvijalo - rekao je Lneniček pa poručio: 

- Vjerujemo u naš uspjeh i želimo nastaviti s pozitivnom kampanjom jer je takva kampanja u interesu svih građana. Vjerujemo da građani ne žele slušati politička prepucavanja nego od nas žele čuti ideje, rješenja i projekte koji im se nude, a mi im upravo to želimo dati. Tijekom našeg dosadašnjeg mandata pokazali smo svojim ponašanjem da smo mi jedni od njih i da smo svakog dana bili svjesni da smo tu zato što su nam oni dali povjerenje. Vjerujem da smo svojim dosadašnjim radom opravdali njihovo povjerenje i da će nam ga ponovno dati kako bismo završili započete projekte i započeli nove na dobrobit svih naših sugrađana - rekao je Lneniček.

Grad mladih

Vanda Cegledi ide u bitku za novi mandat zamjenice gradonačelnika, a Daruvarčanima je poručila:

- Moja misija i vizija grada Daruvara je grad mladih i za to se zalažem od početka ovog mandata koji je sad na isteku. Na mladima je budućnost, a mene su često pitali kakve koristi ja imam od toga. Odgovor je vrlo jednostavan: imam sina koji voli ovaj grad i želi ostati živjeti u njemu. Tako osjećaju svi mladi, a na nama je da im omogućimo sigurnu budućnost u njihovom gradu, Daruvaru. I Glazbena škola Brune Bjelinskog u kojoj radim jedan je od dokaza da se mladi vraćaju u Daruvar jer su se posljednjih godina u školu vratili naši učenici koji su u međuvremenu postali profesori. Mladi su se, dakle, počeli vraćati, a na nama je da im Daruvar učinimo kvalitetnim mjestom za život i da Daruvar postane grad koji će neprestano privlačiti mlade ljude - rekla nam je Vanda Cegledi. 

Damir Lneniček i Vanda Cegledi/ Foto: HDZ
Damir Lneniček i Vanda Cegledi/ Foto: HDZ