Fotografija: Damir Lneniček, gradonačelnik Grada Daruvara
Galerija
Damir Lneniček, gradonačelnik Grada Daruvara

"Izađite na izbore i birajte Marušića kako bismo uspješnije razvijali grad i županiju"

"Potrebni su nam doktori obiteljske medicine, doktori specijalisti i samo zajedničkim pristupom Grada i Županije možemo ih privući i zadržati u našem gradu i županiji"Drage Daruvarčanke i Daruvarčani,

Zahvaljujem se na povjerenju koje ste nam iskazali na izborima 16. svibnja. Više od tri tisuće glasova koje ste dali mojoj zamjenici Vandi Cegledi i meni nas obvezuje, ali i pokazuje da ste prepoznali naš rad, trud i pozitivne promjene koje smo napravili u protekle četiri godine te da u narednom razdoblju očekujete daljnji razvoj našeg grada na dobrobit svih naših građana. 

Ostanak mladih

Isto tako, svi mi želimo i napredak naše županije, želimo suradnju sa županijskim vodstvom, želimo zajedničke projekte, želimo  biti istinski biti prihvatljiv partner našem županu jer samo zajedničkim snagama možemo ići naprijed, možemo otvarati vrata ministarstava, privlačiti nove investicije i osigurati zapošljavanje, kao jedini preduvjet ostanka naših mladih u našem gradu i županiji.

Želimo zajedničku suradnju Daruvarskih toplica i Termalnog vodenog parka Aquae Balissae kao pretpostavku proširenja ponude našim gostima i turistima. Predlažemo vraćanje gradske sportske dvorane u nadležnost srednjih škola, a koja je ujedno spremna za energetsku obnovu.

Kandidati HDZ-a i HSLS-a za župana i dožupanicu, Marko Marušić i Marija Jungić
Kandidati HDZ-a i HSLS-a za župana i dožupanicu, Marko Marušić i Marija Jungić

Osigurali smo zemljište i projekt za đački dom, a da bi ga započeli potrebna nam je podrška Županije. U Daruvaru imamo nekoliko županijskih cesta, koje trebaju obnovu i prije svega pješačke staze, za sigurnost naše djece. Vodoprivreda, županijsko poduzeće koje zapošljava preko sto naših sugrađana i mještana okolnih općina treba podršku i potporu za daljnji rad kako bi se uspješno borila na tržištu. I na kraju najvažnije, osim samih zgrada domova zdravlja, potrebni su nam doktori obiteljske medicine, doktori specijalisti i samo zajedničkim pristupom Grada i Županije možemo ih privući i zadržati u našem gradu i županiji.

Dogovor i suradnja

Zato, drage sugrađanke i sugrađani, u nedjelju 30. svibnja, na Dan državnosti, izađite na izbore i povjerite svoj glas Marku Marušiću za župana i Mariji Jungić za zamjenicu župana, jer samo zajedničkim razumijevanjem, podrškom, dogovorom i suradnjom možemo naš grad i županiju učiniti boljim mjestom za život svih naših građana.

Vaš gradonačelnik,

Damir Lneniček