Fotografija: Dječji vrtić Maslačak u Pakracu/Foto: Pakrački list
Dječji vrtić Maslačak u Pakracu/Foto: Pakrački list

Krenuli upisi djece u pakrački Dječji vrtić "Maslačak". Evo kako možete upisati svoje dijete

Programi za koje se mogu podnijeti zahtjevi za upis su redovni desetsatni program te program igraonice u sklopu provedbe projekta „Sretno djetinjstvo u Maslačku“Upisi djece u pakrački Dječji vrtić „Maslačak“ počeli su jučer (12. svibnja) i traju do 27. svibnja, a zahtjeve s potrebnom dokumentacijom mogu se elektroničkim putem na e-mail adresu vrtića info@dvmp.hr ili na adresu Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac, piše Pakrački list.

Programi za koje se mogu podnijeti zahtjevi za upis su redovni desetsatni program te program igraonice u sklopu provedbe projekta „Sretno djetinjstvo u Maslačku“.

Pravila upisa

Zahtjev za upis djece u redovni desetsatni program podnose roditelji djece od navršenih godinu dana do polaska u školu, a za program igraonice roditelji djece od navršenih tri godine života koja nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u dječjem vrtiću.

Zahtjev za upis u navedene programe može se preuzeti na web stranici Vrtića www.dvmp.hr ili u prostorijama vrtića na adresi Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, Pakrac.

Potrebni dokumenti

Uz ispunjeni zahtjev za upis obvezno se prilažu:

- preslika rodnog lista/ izvatka iz matice rođenih za dijete,

- preslike osobnih iskaznica roditelja ili uvjerenja o prebivalištu,

- presliku iskaznice imunizacije,

- potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu predškolskog djeteta te posebna te dokumentacija navedena u zahtjevu za upis ukoliko roditelj istu posjeduje.

Sve obavijesti u svezi upisa mogu se dobiti na telefon 034/313-416 svakog radnog dana u vremenu od 8 do 12 sati, piše Pakrački list.