Fotografija: Podružnica Dječjeg vrtića maslačak na Kalvariji/Foto: Pakrački list
Podružnica Dječjeg vrtića maslačak na Kalvariji/Foto: Pakrački list

Pakrački Dječji vrtić Maslačak počeo s upisima u program igraonice

Program je besplatan za roditelje, a provodit će se dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima u prostoru područnog vrtića Kalvarija na adresi, Kalvarija 6a, PakracDječji vrtić Maslačak Pakrac započeo je s upisima u program igraonice koji je namijenjen djeci od navršenih tri godine života koja nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, a zahtjevi za upis djece moći će se podnijeti do 4. veljače 2022. godine, javlja Pakrački list.

Program je besplatan za roditelje, a provodit će se dva puta tjedno u poslijepodnevnim satima u prostoru područnog vrtića Kalvarija na adresi, Kalvarija 6a, Pakrac. Igraonica će biti održana u sklopu projekta „Sretno djetinjstvo u Maslačku“ odobrenog u okviru poziva "Nastavak unapređenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja".

Zahtjevu za upis potrebno je priložiti:

1. Presliku rodnog lista/ izvatka iz matice rođenih za dijete

2. Preslike osobnih iskaznica roditelja ili uvjerenja o prebivalištu

3. Presliku iskaznice imunizacije

4. Potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu roditelji su obvezni predati odgojiteljici prvog dana dolaska u skupinu

Zahtjev za upis roditelji mogu preuzeti na internetskim stranicama www.dvmp.hr ili osobno podići u matičnom Vrtiću na adresi Matice hrvatske 13/b, Pakrac.

Prije početka provedbe programa roditelji će dobiti detaljne upute o načinu i organizaciji programa, piše Pakrački list.