Fotografija: Direktorica Darkoma Ivana Djedović/Foto: Ivana Djedović
Galerija
Direktorica Darkoma Ivana Djedović/Foto: Ivana Djedović

Ivana Djedović bit će na čelu Darkoma i iduće četiri godine: "Imat ćemo puno posla"

Povjerenje koje sam dobila doista mi puno znači. To mi je u jednu ruku potvrda dobrog dosadašnjeg rada i suradnje, ali s druge strane i obveza za daljnji rad, kazala je nova-stara predsjednica Uprave Ivana DjedovićIvana Djedović bit će predsjednica Uprave daruvarskog komunalnog poduzeća Darkom još četiri godine - odlučeno je na današnjoj Skupštini društva. 

Predstavnici vlasnika i nova-stara direktorica Uprave/ Foto: Grad Daruvar
Predstavnici vlasnika i nova-stara direktorica Uprave/ Foto: Grad Daruvar

Inače, Skupštinu društva čine čelnici Grada Daruvara i četiri okolne općine, odnosno Damir Lneniček, Igor Supan, Anđelko Kolić, Zlatko Bakunić i Josip Stjepanović.

Turbulentne četiri godine

- Povjerenje koje sam dobila doista mi puno znači. To mi je u jednu ruku potvrda dobrog dosadašnjeg rada i suradnje, ali s druge strane i obveza za daljnji rad. Prve četiri godine bile su poprilično turbulentne, kako za vlasnike tako i za cijelu društvo. Što se planova za budućnost tiče, primarno je presložiti društvo nakon prodaje plina i nastaviti s razvijanjem naše primarne djelatnosti - gospodarenje otpadom, a sve na zadovoljstvo građana, poručila je nova-stara predsjednica Uprave Ivana Djedović te dodala da je u planu i racionalizacija poslovanja, odnosno optimizacija cijelog sustava.