Fotografija: Igor Brajdić/Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr
Igor Brajdić/Foto: Deni Marčinković/MojPortal.hr

Igor Brajdić izabran za predsjednika bjelovarskog HSLS-a: "Politička trgovina me ne zanima"

Ovim putem najavljujem i pobjedu na izborima za mjesne odbore u Bjelovaru koji će se održati u siječnju 2023. godine - poručio je BrajdićGradski odbor HSLS-a Bjelovar jučer je na svojoj redovnoj izbornoj skupštini jednoglasno odabrao novoga predsjednika, izvijestili su iz HSLS-a.

Riječ o Igoru Brajdiću, zamjeniku gradonačelnika Grada Bjelovara koji se zahvalio na potpori te naglasio da ga ne zanima politikanstvo već dobri projekti za Bjelovar.

Imenovano 5 potpredsjednika

- Prije svega zanimaju me ljudi jer grad su ljudi. Zanima me uključivost različitih mišljenja koja će doprinijeti dodatnom kreiranju i zamahu gospodarskog, kulturnog, zdravstvenog, sportskog i svakog drugog životnog ozračja u Bjelovaru. Ne zanima me politička trgovina, a to sam dokazao i na županijskoj razini gdje HSLS nije tražio niti dobio niti jednog ravnatelja, direktora ili pročelnika. Preuzeli smo odgovornost u Županijskoj skupštini gdje HSLS ima predsjednika. Ovim putem najavljujem i pobjedu na izborima za mjesne odbore u Bjelovaru koji će se održati u siječnju 2023. godine. Kandidirao sam se da pobijedimo - rekao je Brajdić.

Uz Brajdića imenovano je 5 potpredsjednika - Zlatka Pemper, Bruno Zadro, Goran Romek, Siniša Knezić i Mario Holiček. Gradski izvršni odbor sastoji se od 14 članova, a tajnica stranke je Željka Kolarić, poručuju iz Gradskog odbora HSLS-a Bjelovar.