Fotografija: Drnišani su obećali da im ovo nije zadnji put u Gudovcu/Foto: Martina Čapo
Galerija
Drnišani su obećali da im ovo nije zadnji put u Gudovcu/Foto: Martina Čapo

Drnišani sa samohodnim malčerima prvi put u Gudovcu: "Niste najveći, ali ste najbolji sajam"

Sajam je značajan segment prodaje za našu zemlju. Želimo i ubuduće dolaziti, vjerujemo da ćemo tako poboljšati prodaju, ističe DrnišaninBJELOVAR – Ove godine tražilo se mjesto više na izlagačkom prostoru Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Među onima koji su se prvi put pojavili u Gudovcu je i tvrtka NAKIĆ-ALFIREVIĆ iz Drniša koja se bavi trgovinom specijaliziranim strojevima i opremom.

Iako su iza njih dani mukotrpnog rada, u kojima su preko cijele Hrvatske morali prevesti i na sajamski prostor smjestiti glomazne i skupocjene strojeve, odlično raspoloženi Dalmatinci, rado su nas primili u svoj izlagački prostor.

Gusjeničari, strojevi za recikliranje

- Poslujemo 28 godina, naša osnovna djelatnost je trgovina strojevima. Imamo dva programa, odnosno dvije cjeline. Na vašem sajmu izlažemo teške šumarske malčere njemačkog proizvođača. Riječ je o profesionalnim strojevima za snagu traktora od 250 do 350 KS. Imamo i gusjeničare koji su predviđeni za malčiranje. Drugi dio programa su strojevi za reciklažu otpada, pojašnjava nam Filip Nakić – Alfirević kojeg smo upitali tko su njihovi kupci.

Filip Nakić - Alfirević veoma je zadovoljan organizacijom sajma/Foto: Martina Čapo
Filip Nakić - Alfirević veoma je zadovoljan organizacijom sajma/Foto: Martina Čapo

- Podjednako privatne tvrtke kao i primjerice komunalne tvrtke jedinica lokalnih samouprava, Hrvatske šume, šumoposjednici i slično, otkriva nam Nakić – Alfirević koji se pohvalio i strojem pored kojeg mnogi znatiželjno zastaju.

Samohodni malčer na daljinsko upravljanje

- To vam je samohodni malčer na daljinsko upravljanje tako da se čovjek ne dovodi u opasnost kod zahtjevnih terena gdje su veliki nagibi i slično. Čovjek može biti 50 ili 100 metara dalje, ima daljinski upravljač i na taj način upravlja strojem, kaže nam naš sugovornik i naglašava kako na tržištu valja uvijek biti korak ispred ostalih, naravno po kvaliteti ponude.

Malčeri/Foto: Martina Čapo
Malčeri/Foto: Martina Čapo
Samohodni malčer na daljinsko upravljanje/Foto: Martina Čapo
Samohodni malčer na daljinsko upravljanje/Foto: Martina Čapo

- Taj stroj je vrlo perspektivan i vrlo primjenjiv, lak za održavanje. Njime se može raditi na različitim terenima, makiji ili pak na šumskom terenu. Težak je oko tri tone, ima 75 KS pa je vrlo mobilan. Vjerujemo da će ga naše tržište prepoznati, uvjeren je Nakić – Alfirević koji je veoma zadovoljan sajmom u Bjelovaru.

- Mi smo na tržištu već 30 godina tako da nam iskustva ne nedostaje. Znali smo da je vaš sajam kvalitetan i zato mislimo da imamo ovdje perspektivu. Želimo i ubuduće dolaziti, izlagati jer vjerujemo da ćemo tako poboljšati prodaju i ostvariti neke nove kontakte i rezultate. Što se samog sajma tiče, mislim da je jako dobro organiziran. To je značajan segment prodaje za našu zemlju. Očekujemo dobre rezultate, ali i nove kontakte, kao i informacije što se događa na tržištu, otkriva nam naš sugovornik.

Gusjeničar za recikliranje svih materijala/Foto: Martina Čapo
Gusjeničar za recikliranje svih materijala/Foto: Martina Čapo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!