Fotografija: TVP svoja vrata otvara u subotu/ Foto: TVP
Galerija
TVP svoja vrata otvara u subotu/ Foto: TVP

Daruvarčani će i dalje imati subvencionirane ulaznice za TVP: "Zimska sezona starta u subotu"

Iako smo podignuli cijene ulaznica za pet kuna po osobi, zahvaljujući subvenciji Grada, Daruvarčani će zapravo ulaznice plaćati pet kuna jeftinije u odnosnu na prošlu zimu, kaže Dunja Grubić- Odlukom Gradskog vijeća po prijedlogu gradonačelnika grada Daruvara izvršit će se subvencioniranje cijene ulaznice za Daruvarčane u iznosu od 25 kuna po korisniku, do 31. prosinca 2022. godine, izvijestili su iz TVP Aquae Balissae Daruvar.

Kako kažu, zahvaljujući toj odluci cijene ulaznica za kupanje za odrasle na 3 sata iznosi 12 kuna, odnosno 1,59 euro, dok za djecu, učenike, studente, umirovljenike, invalide i ratne vojne invalide ulaznica na 3 sata stoji 5 kuna odnosno 0,66 eura.

Daruvarčanima kupanje jeftinije nego lani

Prema riječima direktorice TVP-a Dunje Grubić, cijene ulaznica za zimsku sezonu povećana je za 5 kuna po osobi, međutim zahvaljujući ovoj odluci Gradskog vijeća, Daruvarčani će zapravo ulaznicu plaćati manje nego lani.

- Gradsko vijeće ovu je odluku donijelo u srpnju ove godine, a prije toga subvencija je iznosila 15 kuna, tako da je građanima zapravo ove zime kupanje jeftinije za 5 kuna, unatoč našem dizanju cijena, pojasnila je Grubić.

Direktorica je dodala i to da zimska sezona, baš kao što je najavila za naš portal u tekstu kojeg možete pročitati OVDJE, počinje 15. listopada. Nadalje, u tom razgovoru direktorica je najavila da strahuje što će biti s režijama. 

Škola plivanja na TVP-u

- Za četiri dana, koliko smo radili u rujnu, dobili smo račun za struju u iznosu od oko 25 tisuća kuna, što je jako puno. Veselimo se uredbi Vlade i vjerujem da ćemo to osjetiti na računima za listopad, poručila je Dunja Grubić.

Spomenimo i to da TVP ove zime radi jedan sat kraće, odnosno od 10 do 19 sati i to od srijede do nedjelje. Nadalje, škola plivanja također bi se trebala održavati na bazenima TVP-a.

Škola plivanja također bi trebala preseliti na TVP/Foto: Sportska udruga Super-Sportaš
Škola plivanja također bi trebala preseliti na TVP/Foto: Sportska udruga Super-Sportaš

- Razgovarali smo s gospodinom Otkovićem i trenutno smo u fazi dogovora oko termina. Vjerujem da će se škola plivanja održavati kod nas od srijede do petka, poslije radnog vremena, zaključila je direktorica TVP-a Dunja Grubić.

Za kraj pogledajte kompletan cjenik na zimsku sezonu na TVP-u. 

Cjenik TVP-a 1/Foto: TVP Daruvar
Cjenik TVP-a 1/Foto: TVP Daruvar
Cjenik TVP-a 2/ Foto: TVP Daruvar
Cjenik TVP-a 2/ Foto: TVP Daruvar