Fotografija: Termalni vodeni park otvara svoja vrata u subotu, 15. listopada/Foto: TVP
Galerija
Termalni vodeni park otvara svoja vrata u subotu, 15. listopada/Foto: TVP

TVP Daruvar uskoro otvara svoja vrata: "Cijena ulaznica će rasti, ali ne više od 5 kn po osobi"

Ponedjeljak i utorak i dalje ostaju neradni, odnosno bazen će raditi od srijede do nedjelje od 10 do 19 sati, kaže direktorica Dunja Grubić- Radi mnogobrojnih upita obavještavamo posjetitelje da od subote 15. listopada ponovno otvaramo svoja vrata, objavili su iz Termalnog vodenog parka Aquae Balissae Daruvar. 

Prema riječima direktorice Dunja Grubić, nove cijene ulaznica bit će poznate u ponedjeljak.

Porasli troškovi

- Nadzorni odbor se jučer sastao, a TVP formalno počinje s radom u ponedjeljak, budući da smo svi još uvijek na godišnjem odmoru. U unutrašnjem bazenu ispuštena je voda, a od ponedjeljka kreće čišćenje i priprema za zimsku sezonu, a isti dan formirat ćemo i nove cijene ulaznica, poručila je direktorica TVP-a Daruvar.

Dodala je i to da zbog svih troškova i svih dobavljača, nažalost moraju ići u povećanje cijena ulaznica.

- Nadamo se da će Uredba Vlade RH odraziti na smanjene računa za struju, jer prema najavama plin poskupljuje tri puta. Ono što znamo je da povećanje neće biti veće od pet kuna po osobi, istaknula je Grubić.

Škola plivanja mogla bi ponovno preseliti na TVP/Foto: Sportska udruga Super-Sportaš
Škola plivanja mogla bi ponovno preseliti na TVP/Foto: Sportska udruga Super-Sportaš

Drugim riječima, obiteljska ulaznica za četiri osobe poskupjet će za maksimalno 20 kuna. Direktorica je dodala i to da će cjenik ugostiteljstva ostati isti kao i tijekom ljetne sezone, budući da dobavljači nisu spuštali cijene. Što se pak škole plivanja tiče, idući tjedan će također biti poznato hoće li se preseliti na TVP ili ostaje u Toplicama.

Kraće radno vrijeme

- Koliko imam informacije iz škole su se javili recepciji, međutim još nismo direktno razgovarali. Nama bi prijašnji model odgovarao, odnosno da u večernjim terminima kada bazen ne radi, termin ima škola plivanja, ali to se treba uskladiti s mogućnostima djece, napominje direktorica TVP-a.

Kako kaže, prema odluci Nadzornog odbora skraćuje se i radno vrijeme do 19 sati.

- Ponedjeljak i utorak i dalje ostaju neradni, odnosno bazen će raditi od srijede do nedjelje od 10 do 19 sati, zaključila je Dunja Grubić, dodavši da bi škola plivanja bazen tako imala na raspolaganju od 19 sati.