Fotografija: Foto: Pučka knjižnica i čitaonica
Galerija
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica

Božićna radionica za djecu u daruvarskoj knjižnici: "Izrađivat ćemo snježne pahulje"

"Materijal za rad djeci je osiguran, a besplatna radionica će se održati s početkom u 10 sati", poručuju iz knjižnicePučka knjižnica i čitaonica Daruvar već tradicionalno organizira božićnu kreativnu radionicu za djecu stariju od sedam godina, a na kojoj će se izrađivati ukrasne snježne pahulje.

Radionica će se pod nazivom "Pahuljice padajte" održati ove subote, 9. prosinca, s početkom od deset sati, a kao i prijašnjih godina očekuje se dobar odaziva daruvarskih kreativnih mališana.

Knjižničarke Danijela Marić (lijevo) i Ljiljana Budja (desno) s primjerom pahulje /Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Knjižničarke Danijela Marić (lijevo) i Ljiljana Budja (desno) s primjerom pahulje /Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Sve naše radionice uvijek su dobro posjećene, vjerujemo da će tako biti i ovog puta. Želimo da nam dođe što više djece. Pritom moram napomenuti da je radionica besplatna te knjižnica osigurava sav materijal za rad, a kako bi se sudjelovalo u radionici nije bitno članstvo u knjižnici - rekla nam je jedna od voditeljica radionice Danijela Marić.

Ističe kako će djeca uz stručno vodstvo od papira te uz pomoć drugih alata i materijala izrađivati velike snježne pahulje. Djeca će uz knjižničarke Danijelu Marić i Ljiljanu Budju imati priliku naučiti kako sami napraviti ove lijepe i efektne ukrase, a sve što naprave ponijet će kući kako bi ukrasili svoje domove i božićna drvca ovim unikatnim pahuljama.

Iz knjižnice poručuju kako je radi organizacije mjesta i potrebnih materijala potrebno prijaviti dijete koje će doći na radionicu i to telefonom na broj 043/331 -592 ili osobnim dolaskom u knjižnicu u ulici Stjepana Radića 5.

Poziv na kreativnu radionicu/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Poziv na kreativnu radionicu/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!