Fotografija: Mališani vole boraviti u daruvarskoj knjižnici/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Mališani vole boraviti u daruvarskoj knjižnici/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Božićna radionica u daruvarskoj knjižnici: "Izrađivat ćemo vjenčiće za vrata"

Pokazalo se da djeca vole dolaziti u knjižnicu i to ne samo na radionice. Sviđa im se druženje s ostalom djecom i ugodan ambijent, a mi se trudimo da im uistinu bude lijepo kod nas, kazala je Danijela MarićDARUVAR - Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar priprema još jednu zanimljivu radionicu za djecu, ovoga puta s božićnom tematikom.

Radionica će se održati ove subote, 26. studenog s početkom u 10 sati u prostoru daruvarske knjižnice, a sva mjesta su zasad popunjena.

Velik interes mališana

Danijela Marić iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar pozvala je roditelje da ukoliko žele da njihovo dijete sudjeluje, nazovu u knjižnicu i eventualno provjere je li se možda u posljednji čas oslobodilo koje mjesto.

U prosincu se spremaju nove radionice za djecu/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
U prosincu se spremaju nove radionice za djecu/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

-Raduje nas veliki interes mališana za radionicama koje provodimo i zato se najčešće sva slobodna mjesta vrlo brzo popune. Pokazalo se da djeca vole dolaziti u knjižnicu i to ne samo na radionice. Sviđa im se druženje s ostalom djecom i ugodan ambijent, a mi se svi zajedno trudimo da im uistinu bude lijepo kod nas, kazala je Danijela dodavši kako stiže najljepše vrijeme u godini.

Njega će u daruvarskoj knjižnici obilježiti obiljem aktivnosti, a među tim aktivnostima je i radionica koja će se održati ove subote i koja je namijenjena djeci starijoj od šest godina.

Ispunjen prosinac

- Izrađivat ćemo vjenčiće za vrata, sav materijal je osiguran i sve je spremno za dolazak mališana. Oni će po želji ukrasiti svoj vjenčić koji će potom moći odnijeti kućama, pojašnjava Marić i dodaje kako će u narednim danima i tjednima u knjižnici biti sličnih aktivnosti.

Osim na radionice, djeca u knjižnici sudjeluju u raznim aktivnostima/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Osim na radionice, djeca u knjižnici sudjeluju u raznim aktivnostima/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

-Inače, svakoga četvrtka imamo igraonicu za djecu od 4 do 6 godina. A tijekom prosinca već tradicionalno izrađujemo božićne čestitke, čitamo priče i družimo se u blagdanskom duhu. Zato pozivam sve da prate naše objave na društvenim mrežama i da za sebe izaberu onu aktivnost koja im se najviše sviđa, poručuje Danijela Marić.