Fotografija: Noa i dalje ne skida svoj prepoznatljivi osmijeh s lica/Foto: Privatni album
Noa i dalje ne skida svoj prepoznatljivi osmijeh s lica/Foto: Privatni album

Borac Noa (6) koji je ujedinio zemlju prima novi ciklus kemoterapije: "Bolnica je opet naš dom "

"Punih 20 dana išli smo u dnevnu bolnicu vaditi krv i primati trombocite jer je Noina krvna slika bila loša. K tome, tata Drazen bi za dva do tri tjedna trebao na operaciju bule na plućima", priča nam MajaAko ste se zapitali kako je maleni Noa Matina (6) iz Daruvarskog Brestovca koji boluje od karcinoma bubrega i koji je, nakon što smo pisali OVDJE o njegovoj bolesti, ali i o želji u ozdravljenje, ujedinio cijelu zemlju, doznajemo kako je trenutno ponovno u bolnici.

Mama malenog borca, Maja Đurđević otkrila nam je kako je ovoga tjedna Noa krenuo s novim ciklusom kemoterapija.

Operacija tate Dražena

- Moj lav i ja se družimo ovaj tjedan ponovno u bolnici. Primamo drugi ciklus kemoterapije vjerujući u Boga i moleći se da neće biti nuspojava. Dane provodimo u igri i zabavi da ne mislimo na ništa lose. Tata nam je obavio svoje preglede pa nas i s njim očekuje jos jedan križni put. Svima šaljemo velike poljupce, zagrljaje i zahvale. Volimo vas puno, optimistična je mama Maja.

Ispričala nam je kako su s kemoterapijom trebali krenuti još prošloga tjedna, no Noina krvna slika je bila loša.

- Punih 20 dana svakodnevno smo išli u dnevnu bolnicu vaditi krv i primati trombocite. Tako da mi je teško reći kako smo u svemu tome. Drazen bi za dva do tri tjedna trebao na operaciju. Ima bulu na plućima 8 centimetara veličine i liječnici mu to moraju izvaditi kako ne bi došlo do prsnuća, priča nam Maja koja unatoč svemu zadržava optimizam i vjeru da će sve biti dobro. 

Novčano zbrinuti

Kako nam na kraju kaže, sretna je jer su im mnogi ljudi pomogli i jer zahvaljujući tome barem ne moraju brinuti o novčanim izdacima kojih nije malo.

Vjerujemo kako su iza sve loše vijesti te kako ih sada čekaju samo one lijepe - ozdravljenje tate Dražena i pobjeda malneog Noe koji unatoč svemu što svakodnevno prolazi, ne skida svoj osmijeh s lica. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!