Fotografija: Foto: ABS Sisak
Galerija
Foto: ABS Sisak

ABS Sisak razveselio djecu zaposlenika blagdanskim druženjem i darovima

Regionalni predvodnik proizvodnje čelika odlične poslovne rezultate, među ostalim, temelji na kontinuiranom profesionalnom razvoju i zadovoljstvu svojih zaposlenikaABS SISAK održao je prigodno božićno druženje za svoje zaposlenike i njihovu djecu te im tako dodatno uljepšao predstojeće božićne blagdane. Uz dodjelu prigodnih poklona i okrjepu, zaposlenici su sa svojom djecom sudjelovali u zabavnom blagdanskom programu u kojem su, među ostalim, upoznali djeda božićnjaka i svjedočili trikovima mađioničara. Druženje zaposlenika dio je poslovne politike ABS-a SISAK koja je izrazito usmjerena na njihov profesionalni razvoj i zadovoljstvo radnim te financijskim uvjetima.   

Foto: ABS SIsak
Foto: ABS SIsak

Druženje je ujedno bila i prilika za izražavanje zahvalnosti zaposlenicima koji su svojim predanim radom čitavu godinu održavali poslovanje ABS-a SISAK na visokoj razini. „Želimo iskoristiti svaku prigodu kako bismo pokazali našim zaposlenicima koliko cijenimo njihov trud i zalaganje. Osim što to sustavno radimo ulaganjem u njihov profesionalni razvoj i povećanjem kvalitete radnih te financijskih uvjeta, nastojimo to postići i zajedničkim druženjima na kojima se zasluženo opustimo od svakodnevnih zadataka i obveza. Ovoga puta, druženju smo pridodali obiteljsku i blagdansku notu pa smo razveselili i najmlađe te na poseban način proslavili uspješnu godinu koja je iza nas“, istaknuo je Davor Šošić, predsjednik Uprave ABS-a SISAK. 

Djecu zaposlenika je razveselio Djed Božićnjak/Foto: ABS Sisak
Djecu zaposlenika je razveselio Djed Božićnjak/Foto: ABS Sisak

ABS SISAK se u kratkom roku prometnuo u regionalnog predvodnika u proizvodnji čelika. Prema visini prihoda taj sisački proizvodni lider protekle je godine zauzeo visoko treće mjesto u nacionalnom metaloprerađivačkom sektoru. Posebne zasluge za odlične rezultate u ABS-u SISAK pripisuju svojim zaposlenicima koje smatraju ključnim pokretačem ove uspješne metalurške priče. 

„U ABS-u SISAK svjesni smo koliko je vrijedno imati stručnog zaposlenika i to nastojimo pokazati konkretnim potezima na više razina. Edukacijama brinemo o njihovom profesionalnom razvoju, podizanjem kvalitete radnih uvjeta o njihovoj sigurnosti i kvaliteti obavljanja zadataka, a raznim financijskim benefitima i bonusima o njihovoj motiviranosti. S obzirom na poslovne rezultate koje smo u ovoj godini zabilježili, radimo to iznimno dobro i ne planiramo stati na tome“, poručio je Dorijan Crnković, rukovoditelj Odjela za ljudske potencijale u ABS-u SISAK. 

Zabave nije nedostajalo/Foto: ABS Sisak
Zabave nije nedostajalo/Foto: ABS Sisak

ABS-SISAK je svim zaposlenicima isplatio i božićnice koje će zasigurno dodatno olakšati povećane troškove svojstvene ovom godišnjem periodu. Međutim, osim financijskog segmenta poručili su kako im je iznimno važno da njihovi radnici postignu i dobru ravnotežu između privatnog i poslovnog života, a upravo ovakva druženja predstavljaju idealan most između ta dva svijeta. Navedeno su potvrdili i zaposlenici koji su sa svojom djecom svjedočili zabavnom programu.  

Foto: ABS Sisak
Foto: ABS Sisak

„Neopisivi je osjećaj kada tvrtka u kojoj radiš izmami toliki osmijeh na licu tvog djeteta. Otkad sam joj rekao kako će se kod tate na poslu organizirati božićno druženje s poklonima, nije prošao ni dan, a da nam nije postavila barem dvadesetak pitanja o tome. Strpljivo smo na njih odgovarali znajući kako bi otprilike trebalo izgledati božićno darivanje za djecu, ali nešto ovakvo definitivno nismo očekivali. Ovo nam uistinu puno znači, jer pokazuje da nas tvrtka cijeni i na poslovnoj i na privatnoj razini, a mislim da nije potrebno isticati koliko ovo znači našim mališanima“, rekao je Milan Bakić, rukovoditelj Sektora operacija u ABS-u SISAK.