Fotografija: Opuštanje u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Opuštanje u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice

Daruvarske toplice osmislile novi bogat aranžman, idealan za proljetni odmor

Iz onoga što je uključeno u stvarno povoljnu cijenu vidi se kako je aranžman složen za podizanje zdravlja i buđenje organizma nakon zimeDaruvarske toplice uvrstile su u ponudu novi paket-aranžman "Proljetno buđenje, pod sloganom "Doživite buđenje proljeća na termalnim izvorima. 

Iz onoga što je uključeno u uistinu povoljnu cijenu vidi se kako je aranžman složen za podizanje zdravlja i buđenje organizma nakon zime. 

Upotreba wellness spa oaze

Tako se dva noćenja u polupansionskom tipu plaćaju 110 eura po osobi u Depandansi Arcadia te 120 eura po osobi za Lječilišni hotel Termal. Za taj novac štošta se može iskusiti. 

Posjetiteljima je tako na raspolaganju dva puta po sat vremena korištenja wellness spa oaze, od jacuzzija, finske saune, parne kupelji, infracrvene saune do solarija. 

Paket aranžman
Paket aranžman "Proljetno buđenje" u Daruvarskim toplicama/ Foto: Daruvarske toplice

Tu je, naravno i kupanje u termalnim bazenima, a u ponudi je i dva sata korištenja bicikla te korištenje opreme za individualno nordijsko hodanje. Pritom treba istaknuti da djeca do sedam godina s dvije odrasle u sobi aranžman imaju besplatno, dok se za djecu od sedam do dvanaest godina obračunava popust od trideset posto, također ako su s dvije odrasle osobe u sobi.

Potrebno je rezervirati svoje mjesto

Aranžman neće dugo biti dostupan, od 1. ožujka do 7. travnja, u idealno proljetno vrijeme, a kako su Daruvarske toplice uvijek izuzetno dobro posjećene, poručuju kako ne bi bilo loše rezervirati svoje mjesto jer je interes za ovakve pakete uvijek veoma velik.  

Za sve informacije i rezervacije možete tako nazvati brojeve telefona 043/623 632 ili 043/623 623, a moguće je poslati i elektronsku poštu na rezervacije@daruvarske-toplice.hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!