Fotografija: Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Foto: Daruvarske toplice

Daruvarske toplice dobile novi, moderni vizualni identitet, stari logo odlazi u povijest

Nakon što su Daruvarske toplice dobile 13 milijuna eura za sufinanciranje dogradnje i modernizacije s kojima će se potpuno promijeniti njihov izgled, došlo je vrijeme i da dosadašnji logo ode u povijest....Iz Daruvarskih toplica poslali su priopćenje u kojem najavljuju promjenu svog vizualnog identiteta. Stari logo, kojega je prema svim modernim standardima vizualnog komuniciranja vrijeme odavno pregazilo, zamijenit će novi vizuali. Ovo je još jedan korak s kojim se Daruvarske toplice žele potpuno uklopiti u moderno vrijeme u kojem danas živimo.

Dakle, nakon što su dobili 13 milijuna eura bespovratnih sredstava za sufinanciranje modernizacije i dogradnje postojećih objekata, čime će toplice u potpunosti promijeniti izgled, promijenit će se i vizuali koji su dosad bili zaštitni znak toplica. Novim vizualima žele se, stoji u priopćenju, istaknuti sve prednosti Daruvarskih toplica.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Zadovoljstvo nam je predstaviti novi vizualni identitet Daruvarskih toplica, koji je u pripremi i razradi zadnjih nekoliko mjeseci, počevši od analize postojećeg identiteta Ustanove, izrade prijedloga novih logotipa, izbora konačnog izgleda logotipa i slogana, do izrade knjige grafičkih standarda, sa smjernicama identiteta i primjene logotipa.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Stilizirani koncentrični elementi u obliku obruča, predstavljaju Daruvarske toplice kao centar izvrsnosti sportske i medicinske rehabilitacije. Obruči svojom dinamičnom upotrebom predstavljaju pomagala za podizanje forme sportaša, rekreativaca i umirovljenika. Novim vizualnim identitetom naglašava se stručnost profesionalnog kadra i praćenje modernih medicinskih trendova. Paleta boja vezana je uz samu lokaciju Daruvarskih toplica, te djeluje relaksirajuće, profesionalno i moderno. Unutarnji plavi obruč predstavlja izvore termalnih voda, a vanjski tirkizni obruč Julijev park, koji se nalazi gotovo u centru grada, kao i same toplice.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Novim vizualnim identitetom želimo naglasiti put kojim idemo i cilj kojem težimo – pozicionirati se kao centar izvrsnosti sportske i medicinske rehabilitacije! Kontinuirano ulažući u kadrove, vrhunsku medicinsku opremu i kompletnu infrastrukturu, podižemo kvalitetu usluga kako bi postali tržišni lider zdravstvenog turizma, te ojačali konkurentnost na domaćem i stranom tržištu", stoji u priopćenju kojeg potpisuje ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

Stari logo Daruvarskih toplica odlazi u povijest/Foto: Daruvarske toplice
Stari logo Daruvarskih toplica odlazi u povijest/Foto: Daruvarske toplice

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!